Τέμπη: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση – «Πώς σώθηκα μέσα από το φλεγόμενο βαγόνι»
Ο Αρσλάν επέβαινε στο Intercity 62, κατάφερε να βγει από το βαγόνι σπάζοντας ένα τζάμι, ενώ στη συνέχεια τράβηξε ένα σοκαριστικό βίντεο.
Βίντεο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη αποτυπώνει την κόλαση που έζησαν οι επιβαίνοντες. Ο Αρσλάν, ένας από τους επιζώντες, κατάφερε να σπάσει ένα τζάμι και να βγει από το πέμπτο βαγόνι, στο οποίο βρισκόταν.
Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε προς τα πρώτα βαγόνια και τράβηξε το σοκαριστικό βίντεο.
Στο βίντεο φαίνεται η φωτιά που έχουν πάρει τα βαγόνια και οι άνθρωποι φωνάζουν και προσπαθούν να βγουν από το τρένο.
Επίσης, ακούγεται ένας άλλος επιζών να καλεί με το κινητό του, συγγενή του, και του λέει ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί, ζητά βοήθεια αλλά και να καλέσουν την Πυροσβεστική.
Δείτε το βίντεο
Τι δήλωσε ο επιζώντας
«Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω», είπε αρχικά ο Αρσλάν στο MEGA.
«Έπειτα πήγα μπροστά που είχε φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί ήταν ψηλά πάνω. Ήταν όλα τα βαγόνια τα μπροστά με φωτιά και είχαν αίματα όλα τα παιδιά. ‘Ήρθε και η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Ήταν πολύ ψηλά δεν μπορούσες να ανέβεις πάνω», συμπλήρωσε.
«Δεν κράτησαν τα στοιχεία μου όταν πήγα με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη. Χτύπησα λίγο το χέρι μου, είμαι καλά. Πήγα στο φαρμακείο μόνο και πήρα κάτι χάπια, δεν χτύπησα πολύ», κατέληξε ο Αρσλάν.
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442