Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Χατζηνικολάου: Είμαι αντίθετος να κάνουμε δημοσκόπηση ενώ γίνονται κηδείες

Νίκος Χατζηνικολάου: Είμαι αντίθετος να κάνουμε δημοσκόπηση ενώ γίνονται κηδείες

Κάθετα αντίθετος με τη διεξαγωγή δημοσκόπησης που παρουσίασε στο δελτίο ειδήσεων εμφανίστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ασυνήθιστη αν μη τι άλλο «πάσα» έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την νέα δημοσκόπηση του Ant1 εκφράζοντας την αντίθεσή του με τη διενέργειά της.

Όταν ήρθε η ώρα της παρουσίασης των ευρημάτων από τον Θωμά Γεράκη της Marc ο Νίκος Χατζηνικολάου εξέφρασε τη διαφωνία του με το γεγονός πως γίνεται και δημοσιεύεται δημοσκόπηση λίγες μόλις μέρες μετά την εθνική τραγωδία των Τεμπών, «ενώ ακόμη γίνονται κηδείες» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ενώ δηλαδή ακόμη το θέμα προκαλεί μια συναισθηματική έκρηξη για όλους μας» πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Νίκος Χατζηνικολάου, συμπληρώνοντας δε πως έχει εκφράσει την ένστασή του και στη διοίκηση του τομέα ειδήσεων του σταθμού.

Από την πλευρά του ο Θωμάς Γεράκης, συμμερίστηκε τον προβληματισμό του Νίκου Χατζηνικολάου, ωστόσο σημείωσε πως η συγκεκριμένη δημοσκόπηση ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί την προηγούμενη Δευτέρα. «Πρόκειται για τη μηνιαία τακτική έρευνα» εξήγησε που καθυστερήσαμε για να μην γίνονται οι συνεντεύξεις πάνω στο τριήμερο πένθος.

Δεν δέχομαι το επιχείρημα ότι είναι προεκλογική περίοδος

Μάλιστα, ο κ. Γεράκης επισήμανε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται δημοσκόπηση μετά από εθνική τραγωδία. «Θυμάμαι μετά τη φωτιά στην Ηλεία…»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τον διακόπτει και επισημαίνει πως «εγώ θυμάμαι ότι οι δημοσκοπήσεις μετά την τραγωδία στο Μάτι έγιναν έξι εβδομάδες μετά». Με τον κ. Γεράκη να επανέρχεται και να θυμίζει ότι στις 24 Αυγούστου στην Ηλεία είχαμε τη φωτιά και στις 26 Αυγούστου βγήκε δημοσκόπηση, ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε ότι ήταν και τότε προεκλογική περίοδος «όπως κατ’ ουσία είναι και τώρα, αλλά για για εμένα αυτό δεν είναι επιχείρημα»

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε επίσης: «Δεν αποφασίζω εγώ. Εγώ έχω βαθμό αναγνώστου στο δελτίο ειδήσεων».

Στο τέλος της παρουσίασης της δημοσκόπησης, ο Νίκος Χατζηνικολάου εξέφρασε την αντίθεσή του γι’ άλλη μια φορά.

«Η μέτρηση έγινε την ώρα που γίνονταν οι κηδείες»

«Εγώ θα επισημάνω πάλι κλείνοντας ότι η μέτρηση έγινε την ώρα που γίνονταν οι κηδείες. Ακόμη και σήμερα γίνονται κηδείες» τόνισε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ ο Θωμάς Γεράκης συμπλήρωσε πως «πρέπει να το επισημάνουμε αυτό διότι είναι πραγματικά σε υψηλή συναισθηματική φόρτιση».

«Και προσωπικά εγώ σε υψηλή συναισθηματική αντίδραση για το γεγονός ότι παίξαμε δημοσκόπηση απόψε αλλά δεν αποφασίζω εγώ» υπογράμμισε ξανά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024