
Χαροπαλεύει οπαδός της Γουέστ Χαμ έπειτα από ατύχημα στην Κύπρο
Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ένας 38χρονος οπαδός της Γουέστ Χαμ, όταν υπό την επήρεια αλκοόλ έπεσε από παράθυρο mini – bus.
Ένα δυσάρεστο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, για την φάση των «16» του Europa Coference League.
Πιο συγκεκριμένα ένας 38χρονος οπαδός της Γουέστ που έκανε το ταξίδι μέχρι την Κύπρο, δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή έπειτα από ατύχημα που είχε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο οπαδός της Γουέστ Χαμ υπό άγνωστες συνθήκες έπεσε από το ανοιχτό παράθυρο του mini-bus, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
- Κύπρος: Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Λεμεσό – «Οι θυσίες τους δεν θα σβήσουν ποτέ»
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζητά ισχυρότερες μονάδες πρώτης γραμμής για την αποτροπή πολέμου
- Τα πουλέν του Δημητριάδη και επικεφαλής του προπαγανδιστικού μηχανισμού της Ομάδας Αλήθειας ψηλά σε σταυρούς στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ
- Πώς αλλάζει η οικονομία του πολέμου – Θα προλάβει η Ευρώπη;
- Το Ριάντ αναχαίτισε τρία drones – Εισήλθαν από τον εναέριο χώρο του Ιράκ
- Γάζα: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από ισραηλινές επιδρομές – Οι τρεις σε κοινοτική κουζίνα

