
Τέμπη: «Πρέπει να υπάρξει τιμωρία – Να μην διστάσουμε στο να γίνουν απολύσεις»
Την ανάγκη να μην μείνει καμία «σκιά» στην υπόθεση του δυστυχήματος στα Τέμπη τόνισε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης
Την ανάγκη να διερευνηθούν τα πάντα και να μην μείνει κανείς ατιμώρητος, τόνισε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, αναφορικά με το δυστύχημα στα Τέμπη.
«Δεν μπορούν να μείνουν σκιές, πρέπει όλα να διερευνηθούν», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρξει τιμωρία των υπευθύνων όποιοι και αν είναι. «Δεν πρέπει να διστάσουμε στο να γίνουν απολύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα υπογράμμισε πως ο κόσμος απαιτεί να μην υπάρξουν διαστρεβλώσεις, «να μην κάνουμε την τραγωδία χειρότερη με μύθους που θα συσκοτίσουν την κατάσταση».
Μιλώντας για την περίοδο που ήταν αρμόδιος για τον ΟΣΕ υπενθύμισε ότι τον Σεπτέμβριο του 2008 έγιναν τα εγκαίνια στο κομμάτι Θεσσαλονίκη -Λάρισα με ηλεκτροκίνηση και τηλεδιοίκηση.
Επισήμανε ότι το 2012 η τηλεδιοίκηση σε μεγάλο μέρος της είχε καταστραφεί γιατί γίνονταν βανδαλισμοί και η κυβέρνηση απευθύνθηκε στην Κομισιόν, και μετά από διαπραγματεύσεις η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δέχθηκε να το χρηματοδοτήσει ξανά τον Ιούνιο του 2013.
Ανέφερε επίσης πως επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη υπογράφηκε η σύμβαση 717 για αναβάθμιση, ωστόσο έμεινε «στον αέρα».
«Το 2018 έκανα ερώτηση στον κ. Σπίρτζη για την τηλεδιοίκηση, ο ίδιος ανέφερε ότι μέχρι το 2019 θα είχε γίνει αναβάθμιση, ωστόσο δεν έγινε» κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.
- Κάρμεν Ηλέκτρα: Εncore σαγήνης στο Playboy 30 χρόνια μετά – Ο Prince, η προδοσία, και οι συμβουλές σχέσεων
- Ραπίντ Βιέννης – Παναθηναϊκός 4-1: Κακή εικόνα για τους «πράσινους» στην πρόβα τζενεράλε (vid)
- LIVE: Αγγλία – Αργεντινή
- Μαρινάκης στη Λίγκα: «Δεν επιτρέπεται η ΕΠΟ να εκλέξει Πρόεδρο, απαγορεύεται»
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας μετά τη σύζυγο και το βρέφος – Πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο
- Η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση του Αλέξη Τσίπρα με τα μέλη της ΕΛΑΣ – Μια διαφορετική πολιτική λειτουργία ξεκινά


