Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Νεαρή χρήστρια του TikTok χειραγωγεί τους ανθρώπους για προσωπική της ευχαρίστηση

Βρετανία: Νεαρή χρήστρια του TikTok χειραγωγεί τους ανθρώπους για προσωπική της ευχαρίστηση

Έχει διαγνωστεί με ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας από το 2021 και συνεχίζει ακάθεκτη.

Μια νεαρή Βρετανίδα, που δηλώνει νάρκισσος, αποκαλύπτει στο TikTok τις τακτικές που χρησιμοποιεί για να χειραγωγεί τους άλλους ανθρώπους.

Η χρήστρια του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, που ακούει στο όνομα «Lilith», λέει ότι είναι εξαιρετική στο να παίζει με τα συναισθήματα των άλλων και ότι ξέρει πώς να εκμεταλλεύεται τα τραύματα τους για να πάρει αυτό που θέλει.

Για παράδειγμα, όπως περηφανεύεται, σε διάστημα τριών ετών, την περίοδο της πανδημίας, κατάφερε να αποσπάσει από έναν συγκεκριμένο άνδρα περίπου 150.000 δολάρια, παρότι σχεδόν καθημερινά τον προέτρεπε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Όλα είναι… σκάκι

Κι όχι μόνο αυτό. Τον έκανε να κλαίει, να νιώθει άσχημα με τον εαυτό του και μετά του πετούσε ένα ‘’τυράκι’’ καλοσύνης, ζητώντας του παράλογα πράγματα που εκείνος έτρεχε να πραγματοποιήσει.

Η νεαρή κοπέλα, που έχει διαγνωστεί με ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας το 2021, έχει διχάσει τους 22.000 ακολούθους της με όσα έχει αποκαλύψει για τις σκέψεις και τις δράσεις της.

Όπως λέει, για την ίδια τα πάντα είναι ένα σκάκι, αφού «οτιδήποτε πω ή κάνω είναι σχεδιασμένο για να έχω την αντίδραση που επιθυμώ από κάποιον ή για να τον βάλω να κάνει συγκεκριμένα, συνήθως άσχημα, πράγματα».

«Συνήθως παίζω με τους ‘’πυροκροτητές’’ τους, χρησιμοποιώ δηλαδή τα τραύματα τους για να τους βάλω, είτε σε εγρήγορση είτε για να τους ηρεμήσω, ώστε να αποκτήσω όσο το δυνατόν μεγαλύτερο έλεγχο πάνω τους», εξηγεί η ίδια σε ένα βίντεο της στο TikTok, που επικαλείται η Daily Mail.

Το ήμισι του παντός

Η «Lilith», που τώρα τελευταία δηλώνει ότι έχει καταλάβει ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι σωστά και προσπαθεί να αλλάξει συμπεριφορά, λέει ότι αντλεί δύναμη από τους θαυμαστές της, που της λένε ότι η αναγνώριση του προβλήματος είναι η μισή λύση.

Για τους υπόλοιπους που μιλούν για ασυγχώρητες καταστάσεις, ίσως και να σχεδιάζει πλάνο εκδίκησης διά της χειραγώγησης τους…

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024