Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: «Δεν χρειάζονται τροχονόμοι εφόσον οι μηχανοδηγοί ξέρουν το δρομολόγιο» – Καταγγελία για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ

Τέμπη: «Δεν χρειάζονται τροχονόμοι εφόσον οι μηχανοδηγοί ξέρουν το δρομολόγιο» – Καταγγελία για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ

Στο MEGA μίλησε ο Γιώργος Αποστολέρης, πρώην σταθμάρχης Βόλου, ο οποίος αναφέρθηκε στις καταγγελίες που είχαν προηγηθεί τα προηγούμενα έτη, αλλά έπεσαν στο κενό.

Συνεχίζονται, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, οι αποκαλύψεις για τις καταγγελίες των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο, στις οποίες κώφευαν οι αρμόδιοι.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Αποστολέρης, πρώην σταθμάρχης Βόλου, την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», το 2021 ο ίδιος, κατήγγειλε πως θα γινόταν μεγάλο δυστύχημα όταν ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΕ Α.Ε. ανέφερε ότι οι μηχανοδηγοί δεν χρειάζονται τροχονόμους εφόσον ξέρουν το δρομολόγιο.

«Ηταν όλοι εγκληματίες»

«Είναι αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή το όλο σύστημα βρίσκεται σε τρικυμία εν κρανίω. Σε μία κατάσταση που κοιτάζει ποιος θα σωθεί από το βυθισμένο βαπόρι, η δικαιοσύνη θα βρει για τον καθένα την προσήκουσα ευθύνη που θα πρέπει να αποδώσει στο ακέραιο».

«Αποδεικνύεται ότι όλοι στον ΟΣΕ ήταν εγκληματίες. Ήταν μία βαριά καταγγελία για ένα δημόσιο οργανισμό. Μόνο μία λέξη υπάρχει: Όνειδος. Η ραχοκοκαλιά της ιεραρχίας είναι τόσο σάπια, που δεν μπορείτε να φανταστείτε».

Ακόμη, κατήγγειλε στο MEGA πως καλύφθηκαν οι σιδηροδρομικές γραμμές του Πηλίου ύστερα από απόφαση τοπικού άρχοντα.

«Θέμα χρόνου να συμβεί»

Παράλληλα, ο δικαστικός πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες σχολίασε πως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί ατύχημα με τις συνθήκες που υπήρχαν, ενώ υποστήριξε ότι όλα αυτά ήταν γνωστά στην εταιρεία.

«Μετά τη τραγωδία που έκλεισε τόσα σπίτια, κάνω σαν άνθρωπος και σαν τεχνικός μία έκκληση σε όλους τους πολιτικούς. Να μην κάνουν μικροκομματική πολιτική πάνω στα φέρετρα», υπογράμμισε ο Αναστάσιος Δέδες.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024