Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ωρωπός: Ένας οδηγός ταξί κάλεσε το ασθενοφόρο για να περιθάλψει την γυναίκα

Ωρωπός: Ένας οδηγός ταξί κάλεσε το ασθενοφόρο για να περιθάλψει την γυναίκα

Όπως αποκαλύπτει το in.gr, ένας οδηγός ταξί που καθημερινά πήγαινε φαγητό στην άτυχη γυναίκα στον Ωρωπό, ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ασθενοφόρο να έρθει, επειδή την είδε κατάκοιτη στο πάτωμα του σπιτιού της.

Το περιστατικό ντροπής με την άτυχη 70χρονη στον Ωρωπό που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, έχει και άλλες πτυχές όπως αποκαλύπτει σήμερα το in. Η 70χρονη άτυχη γυναίκα, συνταξιούχος τραπεζικός, είχε ζητήσει από έναν οδηγό ταξί να της παραδίδει καθημερινά το φαγητό που παράγγελνε.

Πριν το γεγονός -όπου νοσηλευτής έπλενε την άρρωστη γυναίκα με λάστιχο στην πιλοτή ενός σπιτιού- προηγήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες τηλεφώνημα του οδηγού ταξί στην εταιρία που διαχειρίζεται το ασθενοφόρου του Δήμου, προκειμένου να επιληφθεί της κατάστασης, καθώς ο οδηγός είδε κατάκοιτη την γυναίκα εντός της οικίας της, στην οποία μάλιστα λόγω του όγκου των απορριμμάτων η πρόσβαση ήταν πολύ δύσκολη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του in, στο πόρισμα της Ε.Δ.Ε που διεξάγεται για το περιστατικό και με βάση τις φωτογραφίες που έχουν προσκομισθεί, πρόκειται να επιβεβαιωθεί το γεγονός. Δηλαδή, ότι η πρόσβαση στο μπάνιο του σπιτιού της άτυχης γυναίκας ήταν αδύνατη λόγω του τεράστιου όγκου των σκουπιδιών που είχαν συσσωρευτεί εκεί.

Βεβαίως, η κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της ηλικιωμένης δε δικαιολογεί σε καμιά περίπτωση τις απαράδεκτες ενέργειες και τις εικόνες ντροπής που είδαμε. Δηλαδή μια γυναίκα να την πλένουν στην πιλοτή πολυκατοικίας.

Εν τω μεταξύ, ήδη με απόφαση του Δημάρχου Ωρωπού, Γιώργου Γιασσημάκη που δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια, συνεργείο καθαρισμού θα αναλάβει να καθαρίσει άμεσα την οικία της άτυχης γυναίκας στον Ωρωπό.

Απόφαση Δημάρχου για καθαρισμό σπιτιού

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Ωρωπού με το που θα λάβει στα χέρια του την Ε.Δ.Ε θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου να διακοπεί η σύμβαση με την εταιρία που διαχειρίζεται το ασθενοφόρου του Δήμου. Επίσης, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ωρωπού, παρών στο ντροπιαστικό γεγονός του πλυσίματος με το λάστιχο, ήταν ένας από τους 72 κοινοτικούς και δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής Ωρωπού Ωρωπού, ο οποίος υποστηρίζει ωστόσο πως ήταν παρών μόνο στο διαμέρισμα αλλά όχι στο περιστατικό του πλυσίματος, καθώς συζητούσε με την διαχειρίστρια της πολυκατοικίας στο διάστημα αυτό.

Η υγεία της γυναίκας

Η κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ωρωπού ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται στον Ερυθρό. Σύμφωνα με όσα μάθαμε, η γυναίκα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και η υγεία της έχει βελτιωθεί. Οι πληροφορίες θέλουν την γυναίκα να έχει έλκη σε διάφορα σημεία του σώματος της, ενώ τα κάτω άκρα της κινδύνευσαν με νέκρωση.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024