Δώδεκα τραυματίες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη παραμένουν σε πέντε νοσοκομεία σε απλές κλίνες και ακόμη επτά, ηλικίας, 21-27 ετών, σε ΜΕΘ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ έχει αποσωληνωθεί μία κοπέλα στο πανεπιστημιακό ωστόσο σε πολύ σοβαρή κατάσταση παραμένουν οι 2 από τους 7 που νοσηλεύονταισε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Πρόκειται για τον 20χρονο φοιτητή, τον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι που εκτινάχθηκε έξω από το τρένο και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Ο νεαρός έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του.
Επιπλέον μία κοπέλα που βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο η οποία φέρει και εγκαύματα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας