Επίθεση στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών στην Πάτραστην περιοχή του ΑΤΕΙ, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.
Άγνωστοι πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση, πετώντας πέτρες και μπογιές στην πρόσοψη του κτιρίου.
Σύμφωνα με το tempo24, από την επίθεση έσπασαν μόνο μερικά τζάμια, ενώ οι άγνωστοι φρόντισαν να εξαφανιστούν πριν η αστυνομία φθάσει στο σημείο.
Πρόκειται για κίνηση που εκλαμβάνεται ως δράση διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Για την ώρα δεν είναι γνωστό εάν έχει γίνει κάποια σύλληψη.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).