
Καλάβρυτα: Θρήνος στην κηδεία της 19χρονης Αναστασίας που χάθηκε στα Τέμπη
Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Ιερώνυμος
Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Λυκούρια των Καλαβρύτων, η εξόδιος ακολουθία της Αναστασίας Παπαγγελή, της 19χρονης φοιτήτριας του ΑΠΘ, που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα κοντά στα Τέμπη.
Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Ιερώνυμος, ενώ συγγενείς, φίλοι και οι κάτοικοι της Λυκούριας, τόπο καταγωγής της 19χρονης, κατέκλυσαν τον ιερό ναό, προκειμένου να απευθύνουν το τελευταίο αντίο στην Αναστασία και να συμπαρασταθούν στους γονείς και τα αδέλφια της.
Επέστρεφε στη σχολή της
Η Αναστασία Παπαγγελή είχε μεταβεί στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, προκειμένου να είναι μαζί με την οικογένειά της και επέστρεφε με το μοιραίο τρένο στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε στην Γεωπονική σχολή του ΑΠΘ.
- Καύσιμα: Κολλημένο στα 2 ευρώ το κοντέρ…της βενζίνης – Στο βρόντο επιδοτήσεις 340 εκατ.
- Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Ο ΔΟΑΕ έχει χάσει την πλήρη εικόνα του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν
- Νέες ταινίες: Ταξιδεύοντας με τη Βαϊάνα
- Παναθηναϊκός: Το «πράσινο φως» του Ομπράντοβιτς για Οσμάν και τα έσοδα που φέρνουν καλύτερο παίκτη στο «1»
- ΣΥΡΙΖΑ: Δύο Κεντρικές Επιτροπές, δυο πολιτικά κέντρα – ρεσάλτο από Πολάκη, Παππά και Δούρου
- Καιρός: Αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας έως 36°C το Σάββατο



