Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: «Με έχετε εκθέσει σε όλη την Ελλάδα» - Ο κακός χαμός στην παραλία των Κόκκινων

Survivor All Star: «Με έχετε εκθέσει σε όλη την Ελλάδα» – Ο κακός χαμός στην παραλία των Κόκκινων

«Κόλαση» με Ελευθερία Ελευθερίου και Στάθη Σχίζα...

Άναψαν τα αίματα στο Survivor All Star. Στο αποψινό (5/3) επεισόδιο, λίγο πριν οι ομάδες ριχτούν στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, οι παίκτες «πιάστηκαν στα χέρια».

Στην παραλία των Κόκκινων, οι Διάσημοι βρίσκονται στα «μαχαίρια» και οι εντάσεις είναι συχνές.

Η αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά και οι αποκαλύψεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για τη σχέση του Στάθη Σχίζα έχουν φέρει τα πάνω κάτω.

Έτσι, όταν ο Νίκος Μπάρτζης και ο νικητής του περσινού Survivor πλησίασαν τους υπόλοιπους, η τραγουδίστρια έγινε πυρ και μανία φωνάζοντας κατά του Στάθη Σχίζα.

«Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο η Ελευθερία να προσπαθήσει με τέτοια στρατηγική, με τέτοια μαθηματική ακρίβεια, να μου χαλάσει τη διάθεση και να με σπάσει ψυχολογικά. Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο το κάνει αυτό και θέλει να με ρίξει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μέσα στο ριάλιτι δεν μπορείς να βάζεις τα προσωπικά του καθενός, να διαστρεβλώνεις την αλήθεια εν τέλει όπως αποκαλύφθηκε από την Ελευθερία στα προσωπικά του καθενός. Η ζωή του καθενός είναι εκτός παιχνιδιού. Η Ελευθερία είχε αποφασίσει, όπως απέδειξε, να βάλει τα προσωπικά της μέσα στο παιχνίδι. Είναι δικό της πρόβλημα. Με ποιο δικαίωμα, όμως, να βάλει τα δικά μου προσωπικά μέσα στο παιχνίδι;» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα του Survivor All Star.

«Πραγματικά ντροπή, λίγο τσίπα, σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι απάνθρωπο να προσπαθείς να διαλύσεις έναν άνθρωπο με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και να ψάχνεις να βρεις την αχίλλειο πτέρνα του», σχολίασε επίσης.

Όταν, δε, ο Σπύρος Μαρτίκας τα έβαλε με την Ελευθερία Ελευθερίου, για το σχίσμα που προκάλεσε στην κόκκινη ομάδα, εκείνη έγινε έξαλλη και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την οργή της.

«Όταν λέω σε κάποιον κάτι προσωπικά δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς τίποτα! Σπύρο, με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα! Ποιος με έχει εκθέσει; Ναι, με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα», είπε έξαλλη.

Δείτε όσα έγιναν

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024