Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Tim Norman: Ισόβια για το συμβόλαιο θανάτου - Ήθελε την ασφάλεια ζωής του ανιψιού του

Tim Norman: Ισόβια για το συμβόλαιο θανάτου – Ήθελε την ασφάλεια ζωής του ανιψιού του

Μια ζωή στη φυλακή για τον Tim Norman για το συμβόλαιο θανάτου για τη δολοφονία του ανιψιού του.

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο αστέρας του «Welcome to Sweetie Pie’s» Tim Norman για τη δολοφονία του συμπρωταγωνιστή και ανιψιού του Andre Montgomery Jr. Ήθελε να εισπράξει την ασφάλεια ζωής ύψους 450.000 δολαρίων.

Ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο που ο Tim Norman κρίθηκε ένοχος για τον ρόλο του στη δολοφονία. Ο 20χρονος ανιψιός του Andre Montgomery Jr. εκτελέστηκε στις 14 Μαρτίου του 2016.

Ο 43χρονος εμφανιζόταν στην εκπομπή «Welcome to Sweetie Pie’s» του OWN Network με τον ανιψιό του για εννιά σεζόν. Από το 2011 έως το 2018. Η εκπομπή κατέγραφε την οικογενειακή τους επιχείρηση.

Ο Tim Norman οργάνωσε τη στυγερή δολοφονία. Ήθελε να εξαργυρώσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής ύψους 450.000 δολαρίων που είχε συνάψει για τον Andre το 2014. Ήταν ο μόνος δικαιούχος.

«Παρουσίαζε μια εικόνα στο κοινό, αλλά υπήρχαν πιο σκοτεινές προθέσεις που κρύβονταν από κάτω» σημείωσε η βοηθός εισαγγελέα Angie Danis κατά την ακρόαση της Πέμπτης. «Όταν νόμιζε ότι κανείς δεν παρακολουθούσε, σχεδίασε την εκτέλεση του ανιψιού του και την υλοποίησε».

Το συμβόλαιο θανάτου και ο ρόλος του Tim Norman

Λίγες ημέρες πριν από την καταδικαστική απόφαση, ο Tim Norman επιχείρησε να υποστηρίξει την αθωότητά του στα social media. Σε μια ανάρτησή του στις 23 Φεβρουαρίου χρησιμοποιούσε το hashtag #innocent. «Κατέστρεψαν το όνομά μου και την εικόνα μου για να μην ψάξετε την αλήθεια».

Στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του Andre Montgomery Jr. περιλαμβάνονταν πολυάριθμες ψευδείς δηλώσεις σχετικά με το εισόδημα, το ιατρικό ιστορικό, την απασχόληση και το οικογενειακό υπόβαθρο του 20χρονου.

Η ομολογία των συνεργών

Οι συγκατηγορούμενοι του Tim Norman, Travell Anthony Hill, Terica Ellis και Waiel «Wally» Rebhi Yaghnam είχαν ομολογήσει την ενοχή τους για τον ρόλο τους στο πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

Τον Οκτώβριο του 2022, ο Travell Anthony Hill από το St. Louis καταδικάστηκε σε 32 χρόνια φυλακή. Είχε παραδεχτεί ότι πυροβόλησε θανάσιμα τον Montgomery.

Είχε ενημερωθεί για το σημείο που βρισκόταν ο 20χρονος από μια γυναίκα που γνώριζε τόσο τον νεαρό όσο και τον Tim Nomran. Μετά τη δολοφονία, ο 31χρονος σήμερα Hill πληρώθηκε με 5.000 δολάρια.

Η γυναίκα που του υπέδειξε το σημείο του 20χρονου ήταν η 39χρονη σήμερα Terica Ellis. Είχε ομολογήσει πως είχε λάβει 10.000 δολάρια από τον Tim Norman για να βρει τον Montgomery και να του υποδείξει την τοποθεσία του.

Φέρεται να είπε πως γνώριζε ότι ο Tim Norman θα αναλάμβανε κάποια μορφή δράσης, αλλά δεν γνώριζε ότι θα πυροβολούνταν ο Montgomery. Καταδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2023 σε τρία χρόνια φυλακή.

Ο ασφαλιστικός πράκτορας Waiel «Wally» Rebhi Yaghnam καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλακή τον περασμένο Νοέμβριο. Είχε κατηγορηθεί ότι βοήθησε τον Tim Norman να συνάψει πολλαπλά ασφαλιστήρια συμβόλαια, αρχής γενομένης τον Οκτώβριο του 2014.

Είχαν συναφθεί ένα συμβόλαιο ασφάλειας ζωής ύψους 250.000 δολαρίων μέσω της Americo Insurance Company και δύο ακόμα συμβόλαια ύψους 200.000 και 250.000 δολαρίων μέσω της Foresters Insurance.

Μετά τη δολοφονία του 20χρονου, ο Yaghnam βοήθησε τον Tim Norman να υποβάλει αίτηση για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής. Ο Norman συνελήφθη με ομοσπονδιακές κατηγορίες και εισήχθη στο Κέντρο Κράτησης της κομητείας Madison τον Αύγουστο του 2020.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024