Τέμπη: Πλήθος κόσμου στη σιωπηρή διαμαρτυρία στο Σύνταγμα – Δείτε live
Το in στη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Μαζική συμμετοχή, πόνος και οργή τα κυρίαρχα συναισθήματα. Συγκλονίζει το «πάρε με όταν φτάσεις» με αναμμένα κεριά.
«Βιώνουμε μια ανείπωτη τραγωδία, πενθούμε τον άδικο χαμό δεκάδων κυρίως νέων ανθρώπων, ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια».
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθεί για τον άδικο χαμό τουλάχιστον 57 ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Με τα πνεύματα οξυμένα λίγο μετά τις 20:30 ξεκίνησαν εκτεταμένα επεισόδια. Διαδηλωτές πέταξαν πέτρες προς τη Βουλή, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, άναψαν φωτιές σε κάδους και πλέον η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
Δείτε live
Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν γράψει τη φράση «Πάρε με όταν φτάσεις» στο δρόμο με αναμμένα κεριά.
Το in βρίσκεται στο Σύνταγμα και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας