Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες για τη Λίβερπουλ! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 2-0 της Γουλβς στο Άνφιλντ και έπιασε τη Φούλαμ στην έκτη θέση, έχοντας και ματς λιγότερο.
Βασικός και εξαιρετικός ο Κώστας Τσιμίκας που έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ ενώ αγωνίστηκε με μαύρο περιβραχιόνιο λόγω πένθους για την τραγωδία των Τεμπών.
Στο 4ο μόλις λεπτό ο Άλισον είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Μουτίνιο, με τη Λίβερπουλ να έχει δύο καλές στιγμές με τον Έλιοτ στο τέλος του πρώτου μέρους. Τα γκολ ήρθαν όμως στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 65ο λεπτό ο Νούνιες βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Ζότα στον Κίλμαν και το 1-0 έγινε τελικά στο 73′ με τον Φαν Ντάικ να σκοράρει από κοντά μετά από γύρισμα του Ζότα. Το 2-0 πέτυχε στο 78′ ο Σαλάχ από υπέροχη προσπάθεια και ασίστ του Τσιμίκα.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει