Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βεζένκοφ: «Ο Παπανικολάου θα μπορούσε να βγει MVP»

Βεζένκοφ: «Ο Παπανικολάου θα μπορούσε να βγει MVP»

Ο Σάσα Βεζένκοφ στις δηλώσεις του για την ανάδειξη του ως MVP της Euroleague για τον Φεβρουάριο, είπε μεταξύ άλλων πως το βραβείο θα μπορούσε να πάει και στον Κώστα Παπανικολάου για τις εμφανίσεις του.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Euroleague για τον μήνα Φεβρουάριο, προσθέτοντας ακόμα ένα βραβείο στη συλλογή του με τις καταπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος με τον Ολυμπιακό.

Στις δηλώσεις του στη σελίδα της διοργάνωσης αναφέρθηκε στο 4/4 που έκαναν οι Πειραιώτες τον μήνα που πέρασε και τόνισε πως με την ίδια ευκολία το βραβείο θα μπορούσε να το πάρει και ο συμπαίκτης του, Κώστας Παπανικολάου, με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να έχει καθοριστικό ρόλο στις νίκες αυτές.

Αναλυτικά ο Βεζένκοφ είπε:

«Παίξαμε πολύ σημαντικά παιχνίδια τον Φεβρουάριο με πολύ καλούς αντιπάλους. Καταφέραμε το 4/4 και να παραμείνουμε ψηλά στην κατάταξη, κάτι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας, το παιχνίδι μας, τη χημεία μας. Είναι πολύ σημαντικό μπαίνοντας στην τελική ευθεία.

Έχουμε 13 παίκτες έτοιμους να μπουν και να παίξουν, να εκπληρώσουν το ρόλο τους. Όλοι είναι έτοιμοι να βγουν μπροστά σε περίπτωση που κάποιος είναι τραυματίας. Δεν είμαστε ομάδα του ενός, προσπαθούμε να καλύπτουμε ο ένας τον άλλον. Έτσι όπως είναι χτισμένη ομάδα, ο ένας παίζει για τον άλλο. Μας αρέσει να κυκλοφορούμε τη μπάλα, να παίζουμε ως ομάδα, είναι πολύ σημαντικό.

Το βραβείο θα μπορούσε εύκολα να το είχε κερδίσει κι ο Παπανικολάου, παίζει απίθανα, όχι μόνο τον Φεβρουάριο, αλλά τους τελευταίους μήνες. Είναι ο αρχηγός μας. Προσπαθεί να μας κρατάει ενωμένους, μας μιλάει όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Είναι κλισέ, αλλά κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Έτσι κάνουμε από την αρχή της χρονιάς».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024