
Δεν είναι ψέμα: Ο Πογκμπά επιστρέφει στη δράση
Πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Τορίνο ο Πολ Πογκμπά.
Κι όμως, ο Πολ Πογκμπά θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Γιουβέντους! Ο Γάλλος μέσος είναι πιθανό να κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι της Serie A με την Τορίνο την Τρίτη (28/02), καθώς έχει αναρρώσει από αρκετούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν, όπως δήλωσε τη Δευτέρα (27/02) ο προπονητής των «μπιανκονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Ο διεθνής άσος υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο μηνίσκο τον περασμένο Σεπτέμβριο, χάνοντας μεταξύ άλλων και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την Εθνική ομάδα της χώρας του.
Η μοναδική φορά που ο Πογκμπά βρέθηκε στην αποστολή της Γιουβέντους στην τρέχουσα σεζόν ήταν στην ήττα από τη Μόντσα (2-0) στις 29 Ιανουαρίου, όπου έμεινε σε όλο το ματς στον πάγκο.
«Ο Πογκμπά θα κληθεί για το ντέρμπι με την Τορίνο και θα παίξει εάν χρειαστεί. Δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, αλλά είναι έτοιμος», είπε ο Αλέγκρι στους δημοσιογράφους και συνέχισε:
«Έχω μιλήσει μαζί του όπως έχω κάνει και με τους άλλους παίκτες. Πρέπει να καταλάβει ότι βρισκόμαστε σε ένα σημαντικό μέρος της περιόδου. Πρέπει να έχει το κίνητρο και να μπορέσει να προσφέρει ενώ πλησιάζουμε προς το τέλος.»
- ΤτΕ: Το κακό σενάριο για τις τράπεζες αν παραταθεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
- Ακυρώσεις πτήσεων και απογείωση τιμών από αεροπορικές εταιρείες λόγω Ιράν
- Κατηγορούμενος για κακούργημα ο διανομέας που πετούσε πέτρες κατά γυναικών στην Κηφισιά
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Η Ελλάδα και το ποδήλατο σε πρώτο πλάνο μέσα από μία εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή με την υποστήριξη της ΔΕΗ
- Χέγκσεθ: Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν δεν έχει τελειώσει – Δεν επιδιώκουμε σύγκρουση, θα αμυνθούμε επιθετικά
- Η Μπάγερν επενδύει στο μέλλον: Στο στόχαστρο ο 16χρονος Κβαρατσκέλια



