Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ερυθρός Αστέρας: Η επιστροφή στη Euroleague για τον Καμπάτσο

Ερυθρός Αστέρας: Η επιστροφή στη Euroleague για τον Καμπάτσο

Την παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα θα πραγματοποιήσει ο Φακούντο Καμπάτσο, απέναντι στη Μπάγερν μετά τη λήξη της τιμωρίας των Σέρβων.

Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι πλέον διαθέσιμος,  στα παιχνίδια της Euroleague για τον Ερυθρό Αστέρα και κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου στις 02/03 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Αύριο 1 Μαρτίου λήγει η τιμωρία που είχε επιβληθεί για απαγόρευση μεταγραφών στην ομάδα του Βελιγραδίου, γεγονός που στερούσε τον Καμπάτσο από τη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Για τα υπόλοιπα 9 παιχνίδια, της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης, ο Σέρβος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αργεντίνου γκαρντ, ο οποίος επέστρεψε στο Βελιγράδι μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια, να βοηθήσει την εθνική του ομάδα (γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 75-79 από την Δομινικανή Δημοκρατία)  να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου.

Πλέον ο Ιβάνοβιτς μπορεί να ελπίζει πως ο Ερυθρός Αστέρας, θα προλάβει το τρένο των playoff της διοργάνωσης, με την παρουσία τόσο του Καμπάτσο όσο και των Νεμάνια Νέντοβιτς και Λούκα Βιλντόζα να δημιουργούν μία πολύ δυνατή τριάδα στις θέσεις των γκαρντ.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024