
Από κάδο απορριμμάτων προκλήθηκε η φωτιά στο Δημοτικό σχολείο Καλάμου
Κλειστό έμεινε σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2023, το δημοτικό σχολείο Καλάμου, λόγω αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε πυρκαγιά.
Από άγνωστη αιτία ξέσπασε πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων και μεταφέρθηκε στο χώρο των ηλεκτρολογικών υποδομών του Δημοτικού Σχολείου Καλάμου, όπως ενημερώνει ο Δήμος Ωρωπού. Άμεση πάντως ήταν η επέμβαση του Κλιμακίου της Π.Υ. Καλάμου που έσβησε τη φωτιά.
Ωστόσο προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο κλιμακοστάσιο και στον υποσταθμό ρεύματος του Σχολείου. Συνεργείο του Δήμου Ωρωπού εργάζεται για να αποκαταστήσει τις ζημίες.
Για προληπτικούς λόγους με απόφαση του Δημάρχου Ωρωπού το Δημοτικό Σχολείο Καλάμου έμεινε κλειστό σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς που έπληξε το σχολείο.

Πηγή φωτογραφίας: facebook Δήμου Ωρωπού
- Λέσβος: Βράζει το νησί με τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού – Κρίσιμο ραντεβού με Σχοινά για τους κτηνοτρόφους
- Εφιάλτης για 30χρονο στο Αίγιο – Έξι άτομα τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια
- Συντάξεις: Κύμα εξόδου των ασφαλισμένων – Προς νέο ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων
- Αυτή είναι η νέα πινακίδα που τοποθετείται στους αυτοκινητόδρομους – Ο σκοπός της
- Ολυμπιακός: Sold out το παιχνίδι με την Αρμάνι (pic)
- Πέδρο Πασκάλ εναντίον Pedro Piscal, Mελ Γκίμπσον εναντίον Miel Gibson – Είναι τα λογοπαίγνια μηνύσιμα;



