Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: «Η Ελευθερία Ελευθερίου πόνεσε όταν έμαθε για τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα»

Survivor All Star: «Η Ελευθερία Ελευθερίου πόνεσε όταν έμαθε για τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα»

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ τα «έβγαλε όλα στη φόρα»!

Η σχέση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Καλύβα στο φετινό Survivor έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και έχει συζητηθεί ιδιαιτέρως, αφού ο παίκτης των Κόκκινων εκτός παιχνιδιού είχε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία εισέβαλε στο ριάλιτι και «τα έκανε γης Μαδιάμ».

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια όταν έμαθε για τα τε-α-τετ του αγαπημένου της με την γυμνάστρια.

«Με την Ελευθερία Ελευθερίου έχουμε περάσει αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο και έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις. Όταν έμαθε αυτό που έγινε με τον Μάριο ήμασταν μαζί εκείνη την ώρα και το είδε στο Twitter. Σίγουρα κακά τα ψέματα σαν γυναίκα πόνεσε, δεν της άρεσε αυτό που είδε», είπε.

Και πρόσθεσε: «Μετά της βγήκε σε θυμό. Μου έλεγε: δεν με ενδιαφέρει, εγώ θα μπω μες στο παιχνίδι και δεν θα ασχοληθώ. Της είπα: «μη δείξεις τον εκνευρισμό σου και πήγαινε για τον σκοπό σου. Πήγε και ξέσπασε»».

Επίσης, αναφέρθηκε στη διαμάχη της Ασημίνας Χατζηανδρέου με την παραγωγή και τόνισε: «Δεν θα κρίνω εγώ αν ήταν μία σωστή ή λάθος κίνηση, γιατί δύσκολα πας να τα βάλεις με την παραγωγή. Νομίζω πως υπάρχει ένα συμβόλαιο που τα λέει όλα εκεί. Το συμβόλαιο αυτό έχει μια ρήτρα, δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Από τη στιγμή που τιμωρήθηκες για το κινητό, βγήκες από το παιχνίδι και μένεις σε ένα ξενοδοχείο».

«Εγώ έμεινα 4 ημέρες στο ξενοδοχείο, άλλοι μένουν 1-2 εβδομάδες. Έτσι είναι οι κανονισμοί του παιχνιδιού. Δε νομίζω να είσαι κλειδωμένος μέσα στο ξενοδοχείο. Αν θες μπορείς να πας να πιείς ένα ποτό, έναν καφέ ή να κάνεις μια βουτιά στη θάλασσα», συμπλήρωσε.

Δείτε τη συνέντευξή του

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024