Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Πρωτοφανές ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Μάριο Πρίαμο

Survivor: Πρωτοφανές ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Μάριο Πρίαμο

«Είσαι ο Δον Ζουάν του Survivor 2023»

Με άγριες διαθέσεις μπήκε στο Survivor All Star και συνεχίζει ακάθεκτη, καθώς φαίνεται, η Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με τον Μάριο Πρίαμο. Έτσι, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, η γοητευτική τραγουδίστρια δε δίστασε να… αδειάσει στην κάμερα τον συμπαίκτη της.

Ειδικότερα, η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Μάριος είναι ένας παρτάκιας και το λέω με την εξής έννοια! Έρχομαι, σου λέω τι γίνεται, γίνεται η έκρηξη μου, κρατάω ισορροπίες, σε συγχωρώ, σου κάνω, σου ράνω, δεν θέλω ούτε να σε σταυρώσω ούτε τίποτα αλλά δεν γίνεται να μου λες ψέματα, ρε φίλε. Φοράς ένα κολιέ για το οποίο και με ρωτάνε. Και απαντάω για το κολιέ» είπε αρχικά.

«Γιατί, Μάριε, μου λες ότι το δημιουργώ εγώ; Εγώ φοράω το κολιέ; Εσύ φοράς το κολιέ και για να το φοράς… εσύ το δημιουργείς! Όπως δημιούργησες και σκάνδαλο, όπως δημιούργησες και όλη αυτή την κατάσταση, όπως και μου προκάλεσες αυτή τη στεναχώρια. Γίνονται όλα αυτά, σε καταλαβαίνω, εν μέρει σου δίνω χρόνο και ελαφρυντικά και σε βλέπω να φοράς το κολιέ. Ξέρω πράγματα για σένα, μαθαίνω πράγματα για σένα, έρχομαι και στα λέω για να ξέρεις τι ακριβώς γίνεται έξω χωρίς να έχω κανέναν λόγο να κάθομαι και να σε προστατεύω» συμπλήρωσε.

«Από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος θες να το κόψεις, να μην ασχολούνται μαζί σου, να μην τοποθετούνται, να μην λένε και το σεβόμαστε όλοι και εγώ… φοράς ακόμα την αλυσίδα; Γίνεται που γίνεται όλο αυτό, μου το φορτώνει εμένα και εγώ «ευθύνομαι» για το σκάνδαλο που έχει κάνει! Εγώ ευθύνομαι; Γυρίζει ο Μάριος και μου λέει, πραγματικά τα λέω και γελάω, «έχω έρθει εδώ μέσα για έναν σκοπό, τον οποίο δεν θέλω να τον χαλάσει κανένας και εμείς οι δυο ζευγάρι θα γίνουμε όταν θα βγούμε από το παιχνίδι». Συγγνώμη, Μάριε μου, τι θέλεις να πεις; Τι εννοεί ο ποιητής; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό!» συμπλήρωσε εμφανώς εκνευρισμένη.

«Με ρώτησες άμα θέλω να ξαναγίνω ζευγάρι μαζί σου; Το ξέρω ότι έχεις έναν σκοπό και θες να πας στον τελικό, το καταλαβαίνω αλλά θα μου πεις, παρτάκια, ότι ζευγάρι θα γίνουμε όταν θα βγούμε έξω από το παιχνίδι; Παρακαλώ; Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Ποιος είστε εσείς που έχετε την εντύπωση ότι θα βγω εγώ από το παιχνίδι και θα κάθομαι να περιμένω τον Μάριο Πρίαμο τον Δον Ζουάν για να γίνω ζευγάρι μαζί του;» είπε σε άλλο σημείο.

«Είναι απόλυτα σίγουρος ο Μάριος Πρίαμος για αυτό το πράγμα! Όχι, Μάριε Πρίαμε μου, δεν θα γίνουμε ποτέ ζευγάρι! Είσαι ο Δον Ζουάν του Survivor 2023! Ποιος; Ο Μάριος Πρίαμος! Εντάξει, γελάω» πρόσθεσε, εμφανώς ενοχλημένη ξανά, η τραγουδίστρια και παίκτρια των Διασήμων στο Survivor All Star της Κυριακής.

«Έχουν ακουστεί και διάφορα, τελοσπάντων, ότι… αυτό με κάποιες κοπέλες και, και, και για το οποίο τώρα, επειδή με φόρτωσε εμένα ο Μάριος με όλα τα περιστατικά που έχει κάνει σήμερα και τη στάση απέναντι μου, τον ρωτάω. «Εγώ ξέρω και για αυτό, ισχύει;» και εν μέρει μου το παραδέχθηκε ότι ισχύει. «Καλά θα βγουν στη φόρα όλα τα τέτοια μου από τα 16 μου;». Δεν έχει να κάνει όμως με τα 16 σου αλλά με κάποια κορίτσια που ήταν στο Survivor τα οποία και τα έχω μάθει από όλους αυτούς το καλοπροαίρετους όταν είχε γίνει το περιστατικό. Θέλω να βάλω μια τελεία αλλά δεν μπαίνει η τελεία τελικά! Θέλει να βάλει μια τελεία αλλά το κρατάει εκεί, το μπριζώνει και με αδειάζει κιόλας».

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024