Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
My Style Rocks: «Σφάζει με το γάντι» ο Δημήτρης Σκουλός τις παίκτριες - «Οι εξυπνάδες εδώ δεν θα περάσουν»

My Style Rocks: «Σφάζει με το γάντι» ο Δημήτρης Σκουλός τις παίκτριες – «Οι εξυπνάδες εδώ δεν θα περάσουν»

Με ένταση ξεκίνησε η εβδομάδα...

Άναψαν τα αίματα στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks». Μία νέα διαγωνιζόμενη, η Ειρήνη Παπαβασιλείου μπήκε στο σόου μόδας, η οποία ετοίμασε ένα λουκ για την ορκωμοσία της σχολής της και προκαλεί αίσθηση από την πρώτη εμφάνισή της.

Η κριτική που δέχτηκε από τον Δημήτρη Σκουλό δεν ήταν η καλύτερη και οι τόνοι ανέβηκαν.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός φωτογράφος ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι έφερες ένα λουκ, το οποίο θα μπορούσαμε να το κουβεντιάζουμε για ώρες. Αυτό που έκανες με τα αίματα είναι μεγάλη αστοχία, δεν δηλώνει κανένα statement, δεν δηλώνει τίποτα για εμένα. Είναι ένα στυλιστικό λάθος, δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο το έκανες».

Η Ειρήνη απάντησε πως η συγκεκριμένη εμφάνιση αποτελεί ένα κομμάτι από το μπρουτάλ στυλ της, με τον Δημήτρη Σκούλο να προσθέτει: «Με πολύ γλύκα θα στο πω, αυτά είναι εξυπνάδες που εδώ δεν θα περάσουν».

Η παίκτρια τότε ρώτησε τι εννοεί ο κριτής με τη συγκεκριμένη φράση, με τον Δημήτρη Σκουλό να απαντάει πως είναι μια εξυπνάδα που δεν δικαιολογείται.

Ποια είναι η Ειρήνη Παπαβασιλείου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θήβα αλλά πλέον μένει μόνιμα στην Αθήνα. Σπουδάζει Fashion styling και παράλληλα δουλεύει στο Γκάζι ως barwoman.

Στιλιστικά δηλώνει: «προσδιορίζομαι ως κάτι… απροσδιόριστο». Αν έπρεπε να χαρακτηρίσει το στυλ της θα το έλεγε «κινηματογραφικό» αφού μπορεί να επηρεαστεί εύκολα από κάτι που είδε στον κινηματογράφο και να το υιοθετήσει.

Μάλιστα, την έχουν σταματήσει αρκετές φορές στο δρόμο και της έχουν πει ότι μοιάζει με χαρακτήρα της Έβδομης Τέχνης. Επαγγελματικά υποστηρίζει πως θέλει να είναι και δημιουργός και δημιούργημα.

Το παράπονό της από τα κορίτσια του «My Style Rocks» είναι ότι ακούει και βλέπει συνέχεια τα ίδια πράγματα. Επιλέγει μόνο vintage & second hand ρούχα και ποτέ fast fashion.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024