
Τραγική κατάληξη σε τροχαίο στη Λ. Κνωσού στο Ηράκλειο
Η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή έχασε τη ζωή της.
Τραγικό τέλος είχε μια 63χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Κνωσού.
Την άτυχη γυναίκα παρέσυρε μηχανή, που οδηγούσε ένας 51χρονος, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.
Η γυναίκα τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να σπεύδουν στο σημείο και να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή μέχρι τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.
Δεν τα κατάφερε
Δυστυχώς η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, καθώς λίγη ώρα αφού έφτασε στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή.
Ο οδηγός της μηχανής είναι τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ, ενώ η Τροχαία ερευνά το περιστατικό.
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει σήμερα το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χάρι Κέιν, ο… τυφώνας: Πέρασε Πελέ, κυνηγά Μέσι-Εμπαπέ και μπήκε στο πάνθεον της Ιστορίας (pics, vids)
- Βίκυ Καγιά: Πώς κινήθηκε για το δημοσίευμα που την ήθελε να χωρίζει με τον Ηλία Κρασσά
- Φλόριντα: Ανατριχιαστική μαρτυρία για την 31χρονη που κατασπαράχθηκε από αλιγάτορα σε ποτάμι
- Βενεζουέλα: Άνδρας βρέθηκε ζωντανός 7 ημέρες μετά τους σεισμούς – Πασχίζουν να τον ανασύρουν από τα συντρίμμια
- Ποιοι και πόσα χρωστάνε στην Εφορία – Γιατί δεν προχωρούν οι ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη





