Απόψε στις 00:10, στο MEGA, η Νίκη Λυμπεράκη υποδέχεται στη «Μεγάλη Εικόνα» την Ελεονώρα Μελέτη, ένα αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλούς διαφορετικούς ρόλους: Δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, συγγραφέας, μεταφράστρια, μητέρα, ενεργός πολίτης.
Η παρουσιάστρια μιλά για όλα
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει στην κάμερα της εκπομπής το «ησυχαστήριό» της στην Ανάβυσσο και μιλάει για τις σοβαρές προκλήσεις που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της, τον εκφοβισμό που δέχθηκε, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους καταξιωμένους συναδέλφους της που της προσέφεραν πολύτιμη υποστήριξη στα δύσκολα.
Αφοπλιστικά ειλικρινής και ανεπιτήδευτη, αποκαλύπτει τη δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης και δίνει τη δική της ερμηνεία γιατί δεν ξέσπασε κίνημα Μetoo στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αναφέρεται, ακόμα, στις προκλήσεις που καλείται να διαχειριστεί κάθε γυναίκα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο αλλά και στα όνειρά της.
Στην εκπομπή μιλούν για την Ελεονώρα Μελέτη ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Ρούλα Κορομηλά, οι οποίοι μοιράζονται με τους τηλεθεατές άγνωστες ιστορίες από κρίσιμες στιγμές της επαγγελματικής της πορείας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας