Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καραλής: «Να κυνηγήσω το ρεκόρ μου στο ευρωπαϊκό»

Καραλής: «Να κυνηγήσω το ρεκόρ μου στο ευρωπαϊκό»

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά άφησε ο Εμμανουήλ Καραλής για το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη, στο οποίο όπως δήλωσε θέλει να κυνηγήσει ξανά το πανελλήνιο ρεκόρ που κατέρριψε πρόσφατα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ετοιμάζεται για το τρίτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας του, αυτό του κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη. Μετά την 11η θέση στο Βελιγράδι και την 4η στη Γλασκόβη, το 2019, δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το πρώτο μετάλλιό του στη διοργάνωση.

Ο νέος κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα, λίγα 24ωρα πριν από την αναχώρηση του για την Τουρκία, μίλησε στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

«Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στόχος είναι να κυνηγήσω το ρεκόρ μου, να κάνω μία πολύ καλή επίδοση και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Εγώ ξέρω ότι είμαι πολύ καλά, έχουμε δουλέψει πολύ καλά με τον πατέρα μου (Χάρη Καραλή) και τον Γιώργο Πομάσκι οπότε πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά θα… είμαστε σούπερ.

Το να λείπει ο παγκόσμιος ρέκορντμαν ανοίγει μία θέση για τους υπόλοιπους αθλητές αλλά ο κάθε αθλητής κοιτάζει τον εαυτό του, να βελτιώσει την ατομική του επίεοδη. Αλλά σίγουρα είναι ανοιχτή ακόμη μία θέση για τους υπόλοιπους αθλητές», τόνισε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024