Νεκρός ανασύρθηκε λίγο μετά της 9 το πρωί ένας άνδρας στην Δυτική Τάφρο στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο άτυχος άνδρας υπολογίζεται ότι ήταν 50-55 ετών.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της πτώσης του άτυχου άνδρα, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου να διαπιστωθεί ο θάνατός του ενώ φως στα ακριβή αίτια αναμένεται να δείξει η νεκροψία – νεκροτομή.
Δείτε φωτογραφίες του zarpanews.gr από το σημείο της τραγωδίας:
Το έργο - μονόλογος Μέσα στο ναρκοπέδιο, μου είπαν πως θα μάθω να χορεύω σε κείμενο Μαρίας Λούκα, σκηνοθεσία Παυλίνας Μάρβιν και τον Ιώκο Ιωάννη Κοτίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται από τις 24 Νοεμβρίου στο Κέντρο ελέγχου τηλεοράσεων.