Ξάνθη: Συνελήφθη για την κατοχή λαθραίων τσιγάρων – Τα φυλούσε με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης
Τα λαθραία ευρήματα κατασχέθηκαν
Έφοδο σε κατοικία έκαναν, την Παρασκευή (24/2) οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ξάνθης συλλαμβάνοντας τον ιδιοκτήτη της για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.
Ειδικότερα, στα δωμάτια και στην αποθήκη του σπιτιού, εντοπίστηκαν κρυμμένα 1.060 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι ανάλογοι φόροι και δασμοί στο Δημόσιο. Μάλιστα ο κατηγορούμενος τα φυλούσε μέσω κυκλώματος παρακολούθησης για το οποίο επίσης δεν είχε τη σχετική άδεια.
Τα καπνικά προϊόντα αλλά και ολόκληρο το σύστημα παρακολούθησης κατασχέθηκαν.
Σε βάρος του κατηγορούμενου σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
- Η εικόνα στη βραχυχρόνια μίσθωση: Λιγότερα Airbnb, ακριβότερες διακοπές
- Η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα σε διάσκεψη για την πολιτική τρομοκρατία
- Κίνδυνος πυρκαγιάς: Στο «πορτοκαλί» σήμερα η Αττική και ακόμη επτά περιοχές
- Συνταγή: Βερίκοκα στο φούρνο με μέλι
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Ελέγχους σε διαιτολογικά κέντρα και κέντρα αισθητικής ξεκινά το υπουργείο Υγείας
- Τρεις νεκροί από σφοδρή κακοκαιρία στη Χιλή – 500.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς ρεύμα
- Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Μάρω Κοντού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442