Την πρώτη θέση για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια κατέκτησε η συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ στη ΓΕΝΟΠ, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα.
Συγκεκριμένα η ΔΑΚΕ κέρδισε 19 από τις 31 έδρες στο ΔΣ, και ακολουθούν με 6 έδρες η παράταξη της οποίας ηγείται ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος, 3 έδρες η παράταξη του νυν προέδρου της ΓΕΝΟΠ Γιώργου Αδαμίδη, 2 έδρες η παράταξη της ΠΑΣΚΕ και 1 έδρα η Αγωνιστική Συνεργασία (ΠΑΜΕ).
Σε δηλώσεις του προς το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ, Αντώνης Καρράς κάνει λόγο για ιστορικής σημασίας νίκη η οποία οφείλεται όπως τονίζει στην ειλικρίνεια με την οποία απευθύνθηκε η παράταξη στους εργαζόμενους στην επιχείρηση όλα τα προηγούμενα χρόνια αναφορικά με την κατάσταση και τις προοπτικές της ΔΕΗ, τις διεκδικήσεις των εργαζόμενων και τις κεντρικές επιλογές στρατηγικής που καθόρισαν τόσο την πορεία της επιχείρησης όσο και τη θέση των εργαζόμενων.
Η ΔΑΚΕ εκλέγει επίσης 7 από τους 11 αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ.
Η καταμέτρηση των σταυρών για τα μέλη του ΔΣ θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα. Η συγκρότηση του νέου ΔΣ σε σώμα αναμένεται ως τα μέσα Μαρτίου.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας