
Άντζελα Δημητρίου: «Με την κόρη μου κάναμε τάμα για να μείνει έγκυος»
«Ο πατριάρχης στους Άγιους Τόπου της είχε τονίσει πως αν έγκυος...»
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ημέρες η Άντζελα Δημητρίου, αφού όπως έγινε προσφάτως γνωστό, η κόρη της Όλγα είναι έγκυος. Η γνωστή τραγουδίστρια πρόσφατα αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της κόρης της.
Η ίδια, όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο, δηλώνει τρισευτυχισμένη, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε… τις κινήσεις που έκανε με την κόρη της για να μείνει έγκυος.
Η αποκάλυψη της Άντζελας Δημητρίου για την εγκυμοσύνη της κόρης της
Η Άνντζελα Δημητρίουυ και η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης φωτογραφήθηκαν και παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με το θέμα εγκυμοσύνη.
Μεταξύ άλλων, η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτει πως μαζί με την κόρη της έκανα τάμα για να καταφέρει να μείνει έγκυος, ενώ ανέφερε πως ο πατριάρχης στους Άγιους Τόπους της είχε τονίσει πως αν έγκυος, θα κάνει κορίτσι.
«Μου έφεραν φυλαχτά από τον αρχάγγελο της Σύμης, τον οποίο και επισκέφτηκα και πήγαμε στους αγίους τόπους για να μας ευλογήσει ο πατριάρχης» είπε στην συνέντευξη η τραγουδίστρια.
Δείτε όσα είπε
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ απολύει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού εν μέσω πολέμου
- Γιορτή σήμερα 3 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ






