Στο νοσοκομείο βρέθηκε εκτάκτως χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία όπως γνωστοποίησε υπέστη κάταγμα στο πόδι. Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μόνο ατυχές περιστατικό που της συνέβη.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ενημέρωσε χθες, Τρίτη, τους followers της για την κατάσταση της υγείας της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμού στο Instagram.
Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, όπου οι γιατροί φαίνεται να τις δένουν το αριστερό πόδι.
Θέλοντας να ενημερώσει το κοινό της τι ακριβώς της συνέβη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε: «Καλώς το κάταγμα».
Δείτε την φωτογραφία
Παρόλα αυτά μετά το κάταγμα στο πόδι, σήμερα, Τετάρτη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αντιμετώπισε νέα αναποδιά.
Όπως έκανε γνωστό μέσα από τα social media, είχε πεντάωρη διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βάλει σε λειτουργία το ηλεκτρικό θήλαστρό της για να ταΐσει το μωρό της.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας