
Στο νοσοκομείο ο Νίκος Δένδιας
Ο υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Ιδιωτικό θεραπευτήριο επισκέφθηκε εκτάκτως το μεσημέρι της Τρίτης ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Αμερικανό ομόλογό του, Άντονι Μπλίνκεν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών εμφάνιζε τις τελευταίες ημέρες συμπτώματα βαρέως κρυολογήματος, την ώρα που τα τεστ για κοροναϊό έβγαιναν αρνητικά.
Οι γιατροί έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις στον κ. Δένδια, του χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή και αποχώρησε για την οικία του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εξωτερικών είχε πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια το τελευταίο διάστημα, με τον οργανισμό του να καταπονείται.
Δεν παραβρέθηκε στο δείπνο
Ο Νίκος Δένδιας λόγω της κατάστασης της υγείας του, δεν παραβρέθηκε και στο δείπνο που παρέθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προς τιμήν του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, το απόγευμα της Δευτέρας.
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]



