Μέσω υπομνήματος θα δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες περί ασέλγειας σε βάρος δύο αγοριών 19 και 15 ετών στην «Κιβωτό του Κόσμου», ο πατέρας Αντώνιος την ερχόμενη Πέμπτη.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στο υπόμνημα 90 σελίδων ο πατέρας Αντώνιος επικαλείται στοιχεία που είτε διαψεύδουν τους ισχυρισμούς των δύο αγοριών είτε αποδίδουν στις καταγγελίες τους ιδιοτελή κίνητρα.
Απειλές και επιθέσεις
Στο μεταξύ «διαστάσεις θρίλερ» προσδίδουν στην υπόθεση οι αναφορές για ξυλοδαρμούς και απειλές σε βάρος σημαντικών μαρτύρων.
Σμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στις αρχές Φεβρουαρίου ένας πρώην φιλοξενούμενος της «Κιβωτού του Κόσμου» προσπάθησε να συναντήσει τον 15χρονο που έχει καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια πιθανόν για να του ασκήσει πίεση και να τον υποχρεώσει να αλλάξει την κατάθεσή του.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων