
Συγκλονίζει πασίγνωστος τραγουδιστής: «Έκλαιγα, δεν έτρωγα…»
Τι εξομολογήθηκε...
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε για την ερωτική απογοήτευση που είχε βιώσει.
«Θα σου πω μια μικρή ιστορία. Το 2001, όταν ήμουν 20 χρόνων, είχα μια σχέση. Ήταν η πρώτη μου σχέση και διήρκεσε τέσσερα χρόνια. Ήμουν πιτσιρίκι και σκέψου ότι όταν χώρισα ήμουν πραγματικά στα πατώματα» εξομολογείται ο Θοδωρής Φέρρης.
«Έκλαιγα, δεν έτρωγα, είχα χάσει δέκα κιλά. Με βλέπει η μητέρα μου λοιπόν κλαμένο και μου λέει: ‘Τι έχεις, αγόρι μου;’. Ράκος εγώ, της απαντάω: ‘Χώρισα’. Και τότε μου είπε: ‘Αυτό είναι πολύ καλό. (Στο μεταξύ εγώ να κλαίω, πήγα να τη βρίσω.) Τώρα θα τραγουδάς καλύτερα’» συμπλήρωσε.
«Εγώ λειτουργώ αυθόρμητα και με συναίσθημα. Σκέφτομαι λοιπόν ότι αν είμαι βολεμένος, τακτοποιημένος, σε ένα πολύ ωραίο και ασφαλές περιβάλλον, με το κορίτσι μου να με περιμένει με ζεστό φαγητό στο κρεβάτι, τότε ίσως κόβεται λίγο το καλλιτεχνικό συναίσθημα.
Αν είμαι όμως μόνος, κοιτάω το ταβάνι και σκέφτομαι, ας πούμε, την πρώην, νομίζω ότι αποδίδω καλύτερα τα τραγούδια. Φυσικά άλλοι άνθρωποι θα ισχυριστούν κάτι διαφορετικό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη» είπε σε άλλο σημείο.
Ο Θοδωρής Φέρρης θυμάται ένα περιστατικό πριν από τέσσερα χρόνια που τον έκανε να αποφασίσει να κυκλοφορήσει το τραγούδι «Αυτό που ήθελα από εσένα έρωτά μου».
«Το κομμάτι κυκλοφόρησε στις 30 Ιανουαρίου καθώς περιλαμβάνεται στον δίσκο μου. Πριν από τέσσερα χρόνια το έβαλα να το ακούσει μια κοπέλα που τότε είχαμε κάτι. Θυμάμαι ότι έβαλε τα κλάματα και έτσι εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να το κατοχυρώσω. Όταν είδα έναν άνθρωπο να κλαίει με μαύρο δάκρυ, σκέφτηκα ότι αυτό το τραγούδι αγγίζει. Είναι κάτι αληθινό…» κατέληξε.
- Πάτρα: Βγήκε με όπλο στους δρόμους και άρχισε να πυροβολεί
- Διπλωματική κινητικότητα για το Ουκρανικό – Ο Πούτιν πρότεινε τον Σρέντερ ως συντονιστή των διαπραγματεύσεων
- Λέσβος: Έκαψαν αυτοκίνητο πολίτη που κατήγγειλε κακοποιήσεις ζώων – H τρίτη φορά που δέχεται ανάλογη επίθεση
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής και φυσικά πήρε το χρυσό
- Έρχονται άλλες 200 κάμερες στους δρόμους της Αττικής – Ποιοι οδηγοί θα μπουν στο στόχαστρο
- LIVE: Άρης – ΟΦΗ



