Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-0: Η μεγάλη επιστροφή του Αγκιμπού Καμαρά

Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-0: Η μεγάλη επιστροφή του Αγκιμπού Καμαρά

Με τον Αγκιμπού Καμαρά να αγωνίζεται για πρώτη φορά βασικός στον Ατρόμητο, η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της 6άδας – Τέταρτη σερί ήττα για τους Βοιωτούς.

Σημαντική νίκη, που τον διατηρεί ζωντανό στη μάχη για την 6άδα και την είσοδο στα πλέι οφ, πέτυχε ο Ατρόμητος, με την ομάδα του Περιστερίου να επικρατεί εντός έδρας με 1-0 του Λεβαδειακού, για την 23η αγωνιστική της Super League.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ντορίν Ροτάριου στο 33’, με τον Ατρόμητο να φτάνει τους 28 βαθμούς και να βρίσκεται στο -3 από τον 6ο Αρη (σ.σ παίζει με τον ΟΦΗ αυτή τη στιγμή), με την ομάδα του Περιστερίου να έχει και ένα ματς λιγότερο (με την ΑΕΚ).

Στο σημερινό ματς αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός με τη φανέλα του Ατρομήτου ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος είχε να βρεθεί σε αρχική 11άδα από τις 15/12. Τότε έπαιζε ακόμα στον Ολυμπιακό και είχε χρησιμοποιηθεί από τον Μίτσελ ως βασικός στο εντός έδρας ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (4-1). Σε εκείνο το ματς ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός είχε βγει ως αλλαγή στο 46’, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να τον αντικαθιστά.

Σήμερα, έπαιξε ως βασικός και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Αφρικανό μάλιστα να είναι μόνιμη πηγή κινδύνων για την ομάδα του Λεβαδειακού, έχοντας μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ στο 83’ είχε και δοκάρι. Ένα ματς το οποίο θα βοηθήσει τον Αγκιμπού Καμαρά να βρει ρυθμό και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός έχει παραχωρηθεί στον Ατρόμητο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ατρόμητος κυριάρχησε στο παιχνίδι και έφτασε σε μια άνετη νίκη, με τον Λεβαδειακό να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βήχου στο 58’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 33’, με τον Ροτάριου. Ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και έδωσε στην ομάδα του Περιστερίου το τρίποντο της νίκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με τον Αγκιμπού Καμαρά. Στο 60’ ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός σούταρε δυνατά, αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απέκρουσε. Στο 77’ ο βραχύσωμος άσος βρέθηκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Γκροφ απέκρουσε ενστικτωδώς και του στέρησε το γκολ. Στο 83’ ο Αγκιμπού έκανε το δυνατό διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Γκροφ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον Ατρόμητο να παίρνει τη νίκη με 1-0.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024