Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νικολάου: Ψέματα στο «πόρισμα» ΣΔΟΕ - Ολες οι απαντήσεις στα δικαστήρια [έγγραφα]

Νικολάου: Ψέματα στο «πόρισμα» ΣΔΟΕ – Ολες οι απαντήσεις στα δικαστήρια [έγγραφα]

Η νέα απάντηση της Σοφίας Νικολάου για το πόρισμα του ΣΔΟΕ

Νέα απάντηση στα δημοσιεύματα για το πόρισμα του ΣΔΟΕ σχετικά με τις προμήθειες υγειονομικού υλικού στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, δίνει η Σοφία Νικολάου. Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Εύβοια και πρώην Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, με ανάρτησή της στο facebook, παραθέτει στοιχεία που δείχνουν, όπως υποστηρίζει, ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ είναι διάτρητο και περιέχει πολλά ψέματα. Προαναγγέλλει μάλιστα προσφυγή στη Δικαιοσύνη ώστε όλες οι απαντήσεις να δοθούν στα δικαστήρια.

Ολόκληρη η απάντηση της κ. Νικολάου έχει ως εξής:

Τα ψέματα του «πορίσματος» του ΣΔΟΕ

Με αφορμή την δημοσιοποίηση του «πορίσματος» τους ΣΔΟΕ που διέρρευσε στην εφημερίδα Documento, προκαλεί ιδιαίτερα μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ένας φορέας που -όπως αναφέρει ο τίτλος του- διώκει το οικονομικό έγκλημα, κατέληξε σε ένα υποθετικό συμπέρασμα, και συγκεκριμένα στην πρόταση «θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι προκύπτει επιπλέον επιβάρυνση του δημοσίου».
Ένα πόρισμα πρέπει να καταλήγει κάπου. Να είναι ξεκάθαρο.
Υπήρξε επιβάρυνση ή δεν υπήρξε;
Η πρόταση «θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι» είναι μία πρόταση η οποία στηρίζει μόνο τη λάσπη που ρίχνει πάνω μου ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία δύο χρόνια.
Επιπλέον το πόρισμα του ΣΔΟΕ -όπως αυτό εμφανίζεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento- βρίθει ψεμάτων. Το πιο χαρακτηριστικό ψέμα είναι το απόσπασμα του «πορίσματος» που αναφέρεται στις υπηρεσίες απολύμανσης τις οποίες εκτέλεσε η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής στις φυλακές της χώρας, για τις οποίες η εφημερίδα γράφει επί λέξη μέσα σε εισαγωγικά:
”… όπως διαπίστωσαν οι ελεγκτές, οι υπηρεσίες αυτές «ουδέποτε εκτελέστηκαν». Είναι χαρακτηριστικό ότι «από τα πρακτικά παραλαβής – βεβαίωσης εκτέλεσης εργασιών» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «δεν προκύπτει καμία αναφορά» για την «παροχή οποιουδήποτε έργου στα καταστήματα κράτησης της χώρας».
Η παραπάνω πρόταση που αποδίδεται εξ’ ολοκλήρου στο «πόρισμα» του ΣΔΟΕ είναι απολύτως ψευδής, καθώς η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής έχει για κάθε απολύμανση έγγραφα ορθής εκτέλεσης της υπηρεσίας, τα οποία μάλιστα έχουν κατατεθεί και στη Βουλή κατά τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο που έγινε, ως εκ τούτου είναι δημόσια έγγραφα που μπορεί να βρει ο οποιοσδήποτε.
Αρκεί να ψάξει.
Συνεπώς, το ΣΔΟΕ κατά την έρευνά για την σύνταξη του συγκεκριμένου «πορίσματος» μπορεί να έκανε δύο τινά: Ή δεν έψαξε καλά και δεν βρήκε ως όφειλε έγγραφα που αφορούν την υπόθεση, ή τα βρήκε αλλά αποφάσισε να τα αποκρύψει. Και τα δύο είναι παράνομα και θα κληθεί το Σώμα να απαντήσει στη δικαιοσύνη γι’ αυτή του τη στάση.
Συνημμένα σας παραθέτουμε τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι οι απολυμάνσεις έγιναν και άρα το «πόρισμα» που παρουσιάζεται στην εφημερίδα Documento λέει ψέματα.
Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν φυσικά στα δικαστήρια, καθώς εκεί θα παραδοθούν όλα τα στοιχεία τα οποία αποκρύπτει το «πόρισμα» του ΣΔΟΕ, το οποίο μέσα από την εφημερίδα Documento δίνει λαβή στους συκοφάντες του ΣΥΡΙΖΑ.
Η αλήθεια θα λάμψει!

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024