Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της αυριανής (20/2) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Οι Γιακούμπ Μπράμπετς και Σεϊκ Ντουκουρέ, που έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους, τέθηκαν στη διάθεση του Τόλη Τερζή.
Αντίθετα, στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης ο τεχνικός του Άρη, δεν συμπεριλήφθηκε ο Φαμπιάνο, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του. Εκτός, φυσικά και ο μακροχρόνια απών Μάνου Γκαρθία.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. (20/02), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Kamara, Luis Palma, Camacho, Rupp, Doukoure, Gray, Etebo, Peersman, Dabo, Mazikou, Nkoulou, Odubajo, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος.
* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (τιμωρημένος), Manu Garcia, Μαρμαρίδης (τραυματίες), Hajrovic, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης, Καρακασίδης».