
Παναθηναϊκός και Ποτσέκο έδωσαν τα χέρια στο οικονομικό, σύμφωνα με τους Ιταλούς
Επιμένουν για τον Ποτσέκο οι Ιταλοί.
Την ώρα που ο Ντέγιαν Ράντονιτς καταστρώνει τα πλάνα του για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, στην Ιταλία επιμένουν πως ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο θα είναι ο διάδοχος του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται, τονίζοντας μάλιστα πως έχουν δώσει τα χέρια όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.
Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 1+1, την στιγμή που ο Ποτσέκο επιθυμεί 2+1.
Όλα αυτά την στιγμή που ο πρόεδρος της Ιταλικής ομοσπονδίας άναψε χθες το πράσινος φως, ώστε ο Ποτσέκο να δουλέψει εκτός εθνικής, ενώ έχει ήδη αποφασιστεί και το ποιος θα είναι ο βοηθός του, ο Εντουάρντο Καζαλόνε.
Prosegue la trattativa tra il Panathinaikos e Gianmarco Pozzecco dopo il via libera concesso dalla FIP. Vediamo le ultime https://t.co/4cdIRYj1TZ
— Alessandro Luigi Maggi (@AlessandroMagg4) February 17, 2023
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση
- Αν οι ΗΠΑ δεν παύσουν τις επιθέσεις σε 48 ώρες, το Ιράν θα περάσει σε φάση «επίθεσης και απόλυτης καταστροφής»
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.069 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στοχευμένο χτύπημα του Ιράν στο Μπαχρέιν – Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν πόλεις κατά μήκος του Ορμούζ




