Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανακούφιση για Αντετοκούνμπο, αμφίβολος για το All Star Game

Ανακούφιση για Αντετοκούνμπο, αμφίβολος για το All Star Game

Η ακτινογραφία για το χτύπημα στον καρπό ήταν καθαρή με τον συναγερμό να λήγει στους Μπάκς την ώρα πάντως που ειναι δύσκολο να προλάβει ο Γιάννης το All Star Game

Λήξη συναγερμού όπως όλα δείχνουν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Σικάγο Μπουλς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ τραυματίστηκε στον καρπό στην 2η περίοδο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει με τους Μπακς να φτάνουν παρόλαυτα εύκολα στη νίκη με 112-100 και κρεσέντο του Λόπες με 30 πόντους (σε ένα ματς που η διαφορά έφτασε και τους 25 πόντους) αλλά να σκέφτονται τον Γιάννη.

Ο Αντετοκούνμπο υποβλήθηκε σε ακτινογραφία τα αποτελέσματα της οποίας ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα καθώς δεν έδειξαν πως έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Η ακτινογραφία ήταν καθαρή όπως αποκάλυψε ο Μάικ Μπούντενχόλζερ μετά το παιχνίδι και πλέον η περίπτωσή του θα επανεξετάζεται μέρα με τη μέρα.

«Ελπίζουμε ότι δεν έχει κάτι, η ακτινογραφία ήταν καλή. Έχει ένα μικρό διάστρεμμα» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Μπακς, για να προσθέσει: «Θα δούμε πώς αισθάνεται αύριο και τις επόμενες ημέρες, ώστε ακολούθως να εκτιμήσουμε την κατάσταση».

Το ζητούμενο βεβαίως για τον Γιάννη ειναι αν θα προλάβει το All Star Weekend καθώς μετά τον τραυματισμό του η συμμετοχή γίνεται αμφίβολη.

Η παρουσία του Γιάννη στο All Star Weekend της Γιούτα (18-20/2) – όπου εκτός όλων των άλλων είναι και αρχηγός μίας εκ των δύο ομάδων, είναι προγραμματισμένο να αγωνιστεί στο Skills Challenge μαζί με τους αδελφούς του, Θανάση και Άλεξ – θεωρείται αυτή τη στιγμή αμφίβολη και θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες αν τελικά ο αγώνας με τους Μπουλς και ο τραυματισμός του στον καρπό θα του στερήσει την συμμετοχή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024