Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δώσει το πρώτο του παιχνίδι στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Άρη στην Κρήτη.
Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για το φορμάτ της διοργάνωσης τονίζοντας ότι του αρέσει, ενώ ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να πάνε για κατά μέτωπο επίθεση.
Οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στην Κρήτη, είμαστε βέβαιοι, έχουμε πολύ καλό ρυθμό και περάσαμε μια καλή βδομάδα στις προπονήσεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινά η διοργάνωση. Πέρσι ήταν πέρσι. Φέτος είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω τι έγινε πέρσι, δεν έχει κάποια σημασία σε αυτό το σημείο. Αυτή την εβδομάδα πάμε για επίθεση κατά μέτωπο.
Πριν από λίγες εβδομάδες δεν παίξαμε καλά με τον Άρη. Ήταν ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Είναι σαράντα λεπτά μόνο. Πρέπει να είσαι σοβαρός συνέχεια και ν αντιμετωπίζεις τους αγώνες με την απαραίτητη σοβαρότητα και ανταγωνιστικότητα. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε.
Όταν έρθει η ώρα (για να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό), θα το δούμε. Δεν μπορούμε να μην κοιτάμε τον δικό μας αγώνα. Όπως είδατε στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας (Πανιώνιος – ΑΕΚ), κάθε αγώνας σε αυτή τη διοργάνωση είναι σοβαρός. Δεν κοιτάμε πέρα από το παιχνίδι με τον Άρη, θα πάμε βήμα – βήμα κάθε φορά.
Είναι ωραίο το Final 8. Μου αρέσει να παίζω, οπότε θα έχουμε έναν αγώνα περισσότερο. Μου αρέσει, έχει πλάκα. Σε μια διοργάνωση με νοκ άουτ αγώνες, κάθε αναμέτρηση είναι σκληρή και συναρπαστική».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Σιμεόνε θεωρεί άδικη την κάλυψη θεμάτων της ομάδας του, με αφορμή την υπόθεση του Χούλιαν Άλβαρες και όχι μόνο
Όπως αναφέρει η σελίδα Football Rankings στο «Χ» η ΑΕΚ βρίσκεται μεταξύ των τριών φαβορί για την κατάκτηση του Conference League. Κρίσταλ Πάλας και Στρασμπούρ τα άλλα δύο.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό των play offs της Volley League ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.