
My Style Rocks: Εκτός ελέγχου η Ηλιάννα Παπαγεωργίου – «Είσαι πολύ αγενής!»
Δείτε τι συνέβη
Ανέβηκαν οι τόνοι στο My Style Rocks αφού η Σελένη δεν μπορούσε να δεχτεί την κριτική που της έκανε ο Δημήτρης Σκουλός για το ντύσιμό της.
Ο επιτυχημένος φωτογράφος της ξεκαθάρισε πώς ο τρόπος που ντύθηκε για να παρουσιάσει την ’80s εποχή των ντίσκο είναι λάθος, με την παίκτρια να αντιδρά.
Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο, τονίζοντάς της συνεχώς πώς είναι αγενής και προσβάλλει τον Δημήτρη Σκουλό με τα λεγόμενά της και την στάση της.
«Έχεις γενικά μία passive aggresive συμπεριφορά όταν δεν θες να ακούσεις και έχει τελειώσει η συζήτηση για σένα, βάζεις ένα τοίχος. Το να δημιουργείς συμπεράσματα και να βγάζεις ιστορίες και να ακούσεις τα μηνύματα που κάποτε αγνοούσες και τώρα θεωρείς ότι έχουν δίκιο, προσβάλλεις πολύ άσχημα τον κ. Σκουλό. Έχεις καταλάβει ότι είσαι πολύ αγενής απέναντί μας; Ήσουν πολύ αγενής και στο κόνσεπτ νύφες» ανέφερε η Ηλιάννα.
Δείτε το βίντεο
- Μαγιό, θαλασσινό αλάτι και το αγόρι μου – Πώς ήταν η Ίμπιζα στα ’70s
- Θεσσαλονίκη: Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ο 20χρονος που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι του σπιτιού του
- Μπιλμπάο – ΠΑΟΚ 89-74: Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο ο «δικέφαλος» κι έχασε το τρόπαιο
- Κρατούμενος εντοπίστηκε νεκρός στη ΓΑΔΑ
- Το σχόλιο που ξεχώρισε από τα social media o Κόρι Τζόσεφ μετά το εξαιρετικό παιχνίδι του κόντρα στη Μονακό
- Fed: Παγωμένα τα επιτόκια για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση


