Τόμας Γουόκαπ: Υποψήφιος για αμυντικός της χρονιάς στην Ευρωλίγκα
Η Ευρωλίγκα, ξεχώρισε τους κορυφαίους ως τώρα αμυντικούς της χρονιάς, συγκαταλέγοντας και τον Τόμας Γουόκαπ του Ολυμπιακού.
Η Ευρωλίγκα, συμπεριέλαβε τον Τόμας Γουόκαπ στη συζήτηση για τους κορυφαίους αμυντικούς της φετινής σεζόν, πριν την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου.
Είδηση που δεν αποτελεί έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς πως ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, καταγράφει κατα μέσο όρο 1,9 κλεψίματα ανά παιχνίδι, γεγονός που τον κατατάσσει στην πρώτη θέση της διοργάνωσης.
Παράλληλα, ο Γουόκαπ, αποτελεί βασικό γρανάζι, στην καλύτερη άμυνα της φετινής Ευρωλίγκας (75,5 πόντοι παθητικό) και έναν από τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, δεν αποκλείεται, να είναι αυτός, που θα κερδίσει το βραβείο καλυτέρου αμυντικού στο τέλος της χρονιάς.
Μαζί του, έχουν και ξεχωρίσει και οι:
Ροντρίγκ Μπομπουά (Αναντολού Εφές)
Κεβάριους Χέιζ (Ζάλγκιρις)
Νίκολα Κάλινιτς (Μπαρτσελόνα)
Αλεσάντρο Παγιόλα (Βίρτους Μπολόνια)
Έντι Ταβάρες (Ρεάλ Μαδρίτης)
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
