
Αντώνης Λουδάρος: «Γεννήθηκε ένα παιδί τέρας έλεγαν για μένα»
Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε για τα δημοσιεύματα της εποχής που αναφέρονταν στη γέννησή του.
Ο αγαπημένος ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος γύρισε πίσω τον χρόνο και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που γράφτηκαν για τη γέννησή του.
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ο Αντώνης Λουδάρος, μιλώντας στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για τη γέννησή του και τη σχέση με τον πατέρα του.
«Γεννήθηκα σχεδόν έξι κιλά. Οι εφημερίδες της εποχής γράψανε ότι γεννήθηκε ένα παιδί «μαμούθ». Γιατί βγήκα με τον αμνιακό σάκο και δεν το λέω ψέματα. Το γράψανε οι εφημερίδες της εποχής και το είπαν στο ραδιόφωνο ότι γεννήθηκε ένα παιδί τέρας, δεν ξέρω τι παιδί ήταν αυτό. Πάντως οι δικοί μου άνθρωποι και ο πατέρας μου έλεγαν «Αντώνη, το λέγανε στο ραδιόφωνο» σαν κάτι πια εξωπραγματικό», εξομολογήθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός.
Ο Αντώνης Λουδάρος για την απώλεια της μητέρας του
«Θυμάμαι ότι 12 χρονών, που έχασα την μητέρα μου. Αυτό που σκέφτηκα ήταν πως «και τώρα Αντώνη πρέπει να σταθείς στα πόδια σου». Ένιωσα σαν να είμαι 90 χρονών. Ήμουν εντελώς μόνος και έπρεπε να πορευτώ στη ζωή βάζοντας το μυαλό στο κεφάλι μου. Μου έφυγε δηλαδή όλη η παιδικότητα μου.
Τότε θύμωσα κάπως με τον πατέρα μου γιατί ένιωσα μια δεύτερη απόρριψη και απώλεια. Δεν ήταν όμως πραγματικότητα γιατί πέρασα αρκετά χρόνια θυμωμένος μαζί του. Χωρίς να του το δείχνω ποτέ, αλλά είχα την αλήθεια του. Δεν μπορούσε και εγώ αυτό τώρα πια μπορώ να πω ότι είναι συγχωρεμένος από μένα» συμπλήρωσε ο Αντώνης Λουδάρος στην τηλεοπτική του συνέντευξη που προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον σταθμό Astra TV.
- ΕΟΠΥΥ: Υποψήφιος βουλευτής ο αρχηγός του κυκλώματος με τις απάτες – Πώς έστησε «βιομηχανία» με χιλιάδες εικονικές συνταγογραφήσεις
- Συνελήφθη ο κυβερνήτης του ταχύπλοου που βυθίστηκε μετά από πυρκαγιά
- Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο νέος προπονητής του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ (pic)
- Νέα Αριστερά για υπόθεση Ντόκου: Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης
- «Επικίνδυνα ερασιτεχνική η κυβέρνηση»: Δριμεία επίθεση από την ΕΛΑΣ για το φιάσκο Ντόκου με τους Ρώσους φαρσέρ
- Τσουκαλάς: Κ. Μητσοτάκη, όταν σηκώσετε το τηλέφωνο στις τρεις τα ξημερώματα, τον κ. Ντόκο θα συμβουλευτείτε;



