Αλέγκρι: «Δεν ξέρω πότε θα γυρίσει ο Πογκμπά»
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για τον νέο τραυματισμό του Πολ Πογκμπά.
Η ατυχία χτύπησε ξανά την… πόρτα του Πολ Πογκμπά, με τον Γάλλο χαφ να τραυματίζεται.
Ο έμπειρος μέσος της Γιουβέντους παραμένει στα πιτς, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να εκφράζει την άγνοιά του σχετικά με το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
«Ο Πογκμπά δεν είναι διαθέσιμος. Δεν μπορεί να είναι με την υπόλοιπη ομάδα αυτή την στιγμή, λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Παραμένει τραυματίας και δεν γνωρίζω πότε θα επιστρέψει. Τον περιμένω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Πολ Πογκμπά δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στη φετινή σεζόν, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά σε ένα φιλικό προετοιμασίας τον περασμένο Ιούλιο.
- Στο πλευρό του Ακύλα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «My winner»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5): Πού θα δείτε το Άρσεναλ – Μπέρνλι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
- NBA: Oι Καβαλίερς συνέτριψαν τους Πίστονς και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής (125-94)
- Μπαρτσελόνα-Μπέτις 3-1: Δάκρυσε ο Λεβαντόφσκι, έλαμψε ο Ραφίνια
- Φωτογραφίες και βίντεο από την απονομή του τίτλου στην ΑΕΚ
- Χάος και διακοπή στο Ναντ – Τουλούζ: Επεισόδια και εισβολή οπαδών των «καναρινιών» στον αγωνιστικό χώρο (vid)
- Ολυμπιακός: Η συνέντευξη Τύπου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
- Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442