Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μεγάλη μάχη της Britney Spears με την κατάθλιψη - Φοβούνται ότι θα πεθάνει

Η μεγάλη μάχη της Britney Spears με την κατάθλιψη – Φοβούνται ότι θα πεθάνει

Η εικόνα της Britney Spears προκαλεί σε όλους ανησυχία. Η διάσημη τραγουδίστρια δίνει μάχη να βρει ξανά τον εαυτό της.

Είναι τα τελευταία χρόνια που η Britney Spears παλεύει για να βρει ξανά τον εαυτό της. Ήταν πριν από λίγες ώρες που η διάσημη ποπ τραγουδίστρια εντοπίστηκε να οδηγεί μόνη της κοντά στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Η εικόνα της Britney Spears έρχεται εν μέσω ισχυρισμών πως η οικογένειά της και κοντινά της πρόσωπα φοβούνται ότι μπορεί να πεθάνει. Η ανησυχία τους εντείνεται από τη συμπεριφορά της και τη φαρμακευτική της αγωγή.

Ήταν η ίδια η Britney Spears που διέψευσε τους ισχυρισμούς για παρέμβαση των δικών της ανθρώπων, αποκαλύπτοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως παίρνει αγωγή για την κατάθλιψη.

«Δεν πέθανα. Είμαι εδώ. Είμαι ζωντανή. Είμαι πολύ καλά και βλέπετε ότι νιώθω ο εαυτός μου» λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε να χορεύει στο σπίτι της.

Η εικόνα της Britney Spears, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στη MailOnline, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στον στενό της κύκλο. Η διάσημη τραγουδίστρια δίνει τη μεγάλη της μάχη με την κατάθλιψη.

«Όλοι ανησυχούν για αυτήν γιατί είναι πολύ καταθλιπτική», σημειώνει πηγή στη MailOnline. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει γίνει πολύ εσωστρεφής. «Δεν είναι καλά, αυτό είναι αλήθεια. Δεν είναι το ίδιο ζωηρό άτομο που ήταν. Είναι σπαρακτικό να τη βλέπεις έτσι».

Η απουσία των παιδιών της Britney Spears

Η κατάθλιψή της έχει εν μέρει προκληθεί και από την άρνηση των δύο γιων της, του 17χρονου Sean Preston και του 16χρονου Jayden James, να τη βλέπουν. Είναι τα παιδιά που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Kevin Federline.

Είναι εδώ και χρόνια που οι δύο γιοι της έφυγαν από το σπίτι της στην Καλιφόρνια για να ζήσουν με τον πατέρα τους. «Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ λυπημένη που οι γιοι της δεν τη βλέπουν. Νιώθει απαίσια για αυτό. Είναι μητέρα δύο αγοριών και δεν τα βλέπει ποτέ. Νομίζω ότι κάθε μητέρα θα ήταν συντετριμμένη για αυτό».

Αποκαλύπτει ότι την έχει δει να παίρνει τα συνταγογραφούμενα φάρμακά της. «Δεν την έχω δει να παίρνει ναρκωτικά ή να πίνει. Αλλά όλοι γνωρίζουν ότι είναι διπολική και διαφορετική. Παίρνει πολλά φάρμακα και η διάθεσή της αλλάζει. Δεν είναι όμως εθισμένη και δεν κινδυνεύει να πεθάνει. Είναι όμως πολύ καταθλιπτική, κάτι που προκαλεί ανησυχία».

«Είναι σε άσχημη κατάσταση»

Σε ό,τι αφορά την επικείμενη παρέμβαση της οικογένειάς της, αναφέρει ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο. «Ενώ όλοι γνωρίζουν ότι η Britney Spears βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν έχω δει κανέναν να προγραμματίζει παρέμβαση. Και αν είχε οργανωθεί κάποια, αμφιβάλλω να το γνώριζε η Britney».

Είναι η Britney Spears που είναι υπεύθυνη για τον εαυτό της και τη ζωή της. Κανείς δεν μπορεί να την πείσει να κάνει τίποτα. Έχει μια ομάδα ανθρώπων γύρω της που κάνουν τα πάντα για εκείνη. «Αν η ομάδα της ανησυχεί για εκείνη, δεν μπορούν να της το πουν, φοβούνται την απόλυση. Το μόνο που βλέπω είναι άνθρωποι να τη γλείφουν όλη μέρα».

Θέση σε όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα πήρε και ο σύζυγός της Sam Asghari. Δεν έγινε, όπως ανέφερε, καμία παρέμβαση. Είναι η Britney Spears που έχει τον έλεγχο της ζωής της. «Η σύζυγός μου έχει τον πλήρη έλεγχο της ζωής της. Θα συνεχίσει να λαμβάνει όλες τις αποφάσεις που αφορούν τη φροντίδα της ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Οι εικασίες για την υγεία της είναι ανάρμοστες και θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Access.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024