Σεισμός στην Τουρκία: Διασώθηκε βρέφος 10 ημερών
Τον γύρο των τουρκικών κοινωνικών δικτύων έκανε η είδηση για την διάσωση βρέφους 10 ημερών με τη μητέρα του μετά από 90 ώρες
Δραματικές ώρες περνούν οι πολίτες μετά τις φονικές σεισμικές δονήσεις σε Τουρκία και Συρία. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες των διασωστών, οι ελπίδες εύρεσης των εγκλωβισμένων από τα ερείπια έχουν αρχίσει να σβήνουν.
Παρά ταύτα, δεν λείπουν οι περιπτώσεις που δίνουν ελπίδα και δείχνουν πως ακόμη δεν έχουν τελειώσει όλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μωρό που διασώθηκε και διαμετακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο.
Διάσωση βρέφους 10 ημερών
Ένα ακόμη παράδειγμα ελπίδας, είναι εκείνο της Γιαγκίζ Ουλάς, ενός νεογέννητου κοριτσιού μόλις 10 ημερών, που ανασύρθηκε ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια κτιρίου στην επαρχία Χατάι μαζί με τη μαμά του. Τόσο η μητέρα όσο και η μικρούλα είχαν παραμείνει θαμμένες για 90 ολόκληρες ώρες, ωστόσο κατάφεραν να παραμείνουν ζωντανές μέχρι να τις βρουν οι διασώστες.
Η είδηση της διάσωσης του βρέφους με τη μητέρα του έκανε τον γύρο των social media, με πολλούς να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους διασώστες που δεν έχουν σταματήσει λεπτό την προσπάθεια να σώσουν όσο περισσότερες ζωές γίνεται.
«Η Γιαγκίζ Ουλάς είναι μόλις 10 ημερών. 90 ώρες μετά από τον σεισμό, απεγκλωβίστηκε από τα ερείπια με τη μητέρα της» έγραψε ο Εκρέμ Ιμάμογλου στο Twitter, σε ένα από τα δεκάδες σχόλια για το περιστατικό.
Δείτε το βίντεο
90. saat mucizesi! 10 günlük Yağız bebek herkesi ağlattı. #deprem #mucize #yagizbebek https://t.co/b6qOIAfjgN pic.twitter.com/BKtFqInTNi
— Patronlar Dünyası (@patronlar) February 10, 2023
- Θρίλερ σε bulk carrier στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω σε επιχείρηση 12 ωρών
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Αίγυπτος: Γερμανός τουρίστας πέθανε από δάγκωμα φιδιού στην – Μπήκε μέσα στο παντελόνι του
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ
- Πρωτομαγιά: Η πρώτη κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από συνδικάτα και φορείς
- Αυστραλία: Επεισόδια έξω από νοσοκομείο που κρατείται 47χρονος για τη δολοφονία 5χρονης
- Τσουκαλάς για Πρωτομαγιά: Η μείωση των ωρών εργασίας μπορεί να γίνει εργαλείο αναδιανομής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442