Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωρικάκος σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε φερέφωνα ενός εσμού ψεμάτων και συκοφαντιών

Θεοδωρικάκος σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε φερέφωνα ενός εσμού ψεμάτων και συκοφαντιών

Αυτά τα ψέματα και οι αθλιότητες είναι γραμμένα στα υπόγεια της Κουμουνδούρου, ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της Greek Mafia εξαπέλυσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στη Βουλή.

Στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης για την πανεπιστημιακή αστυνομία, ο Κ. Μάρκου άφησε αιχμές για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Grrek Mafia και την απόφαση του δικαστηρίου, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του υπουργού:

«Αυτά τα ψέματα και οι αθλιότητες είναι γραμμένα στα υπόγεια της Κουμουνδούρου. Σας έχουμε απαντήσει! Είστε φερέφωνα ενός εσμού ψεμάτων και συκοφαντιών. Έχει πάει στη Δικαιοσύνη, δεν θα σταματήσω εδώ, θα πάω και παραπέρα γι’ αυτή την αθλιότητα».

Αναφερόμενος στην εξέλιξη της δίκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως επί ΣΥΡΙΖΑ για έξι μήνες δεν είχε ζητηθεί η άδεια από τις εισαγγελικές αρχές προκειμένου να χρησιμοποιηθεί το υλικό των επισυνδέσεων.

Ο κ. Θεοδωρικάκος πρόσθεσε πως έστειλε τα στοιχεία στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων αλλά και στη Δικαιοσύνη και ξεκαθάρισε πως όποιος συνεχίσει τα μυθεύματα και τις συκοφαντίες για δήθεν συνεργάτες του θα απευθύνεται στη Δικαιοσύνη. «Κάθε ένας που θα επανέρχεται σε αυτό το θέμα θα πηγαίνει στη Δικαιοσύνη. Σε δυο-τρεις μήνες έχουμε εκλογές και το κάνετε γι’ αυτό, μήπως πείσετε κανέναν σοβαρό άνθρωπο να σας ψηφίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στην πανεπιστημιακή αστυνομία, λέγοντας πως η δεύτερη φουρνιά των 600 αστυνομικών που έχει εκπαιδευτεί επί 4 μήνες στα όπλα επιχειρεί στα αστυνομικά τμήματα της Αττικής, όπως ακριβώς προβλέπει και ο νόμος.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024