Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Μίχα «από σκουριά κι αλμύρα»
Η έκθεση θα λειτουργήσει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2023
Σε μια βραδιά γεμάτη «από τέχνη και πολιτισμό» εξελίχθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Μίχα, με τίτλο «από σκουριά κι αλμύρα», την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.
Η έκθεση φιλοξενείται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος ανθρώπων της Τέχνης, των Γραμμάτων και του Πολιτισμού.
Το «παρών» έδωσαν πολιτικοί απ’ όλο το πολιτικό φάσμα, επιχειρηματίες, άνθρωποι της ναυτιλίας και της αυτοδιοίκησης, επιστήμονες, καλλιτέχνες και συνδικαλιστές, που τους ένωσαν τα πρωτότυπα, εξαιρετικά έργα του δημιουργού.

Η έκθεση θα λειτουργήσει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2023.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 – 14:30 & 17:00 – 20:00. Σάββατο 11:00 – 14:30.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:
«Φιλοξενούμε στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου την έκθεση «από σκουριά κι αλμύρα» του Γιάννη Μίχα, ο οποίος πέρα από φίλος έχει μακρά διαδρομή στα κοινά με θετική προσφορά σε ό,τι ανέλαβε. Ο Γιάννης Μίχας έχει μια μακρόχρονη πορεία ως ζωγράφος, εστιάζοντας στα καράβια που μαζί με τη θάλασσα και το λιμάνι, αποτελούν το σήμα κατατεθέν της πόλης μας. Χαιρόμαστε για την προσέλευση κόσμου από τον χώρο του πολιτισμού και των τεχνών και επιθυμία μας είναι να στηρίζουμε πρωτοβουλίες ανθρώπων που συνδέονται με τον Πειραιά επί σειρά ετών. Συγχαρητήρια στον Γιάννη Μίχα γι΄ αυτή την πολύ όμορφη έκθεση».

Σε δήλωσή του ο κ. Γιάννης Μίχας, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκη, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου κ. Λευτέρη Γιοβανίδη και το προσωπικό για την φιλοξενία και τη στήριξη της έκθεσης. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους όσοι με την παρουσία τους τον τίμησαν στα εγκαίνια της έκθεσής του «από σκουριά κι αλμύρα».

Από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Καρύδης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, κ. Ιωσήφ Βουράκης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου κ. Λευτέρης Γιοβανίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Πειραιά «Piraeus Plus» κ. Ηλίας Σαλπέας.
- Έκθεση – καμπανάκι για το ελαιόλαδο: Απώλειες και αβεβαιότητα
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (pic)
- Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς
- «Η Νταϊάνα θα ήταν συντετριμμένη»: Αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι – «Τέσσερα χρόνια ξένοι»
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί των σεισμών του Ιουνίου
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- ΗΠΑ και Ιράν «δοκιμάζουν» τα όρια της κλιμάκωσης: Πλήγματα σε ιρανικές υποδομές και επιθέσεις σε βάσεις στον Κόλπο
- Λορέντζο Καριέρε: Σήμερα η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442