
Κορυδαλλός: Ηλικιωμένοι κλειδωμένοι και εγκαταλελειμμένοι σε γηροκομείο
Αφυδάτωση, ψώρα και άθλιες συνθήκες αντίκρισαν οι ελεγκτές σε γηροκομείο του Κορυδαλλού.
Ηλικιωμένοι τρόφιμοι ιδιωτικού γηροκομείου βρέθηκαν από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής να διαβιούν κάτω από άθλιες συνθήκες.
Για να εισέλθουν στο γηροκομείο οι ελεγκτές χρειάστηκε να σπάσουν τα λουκέτα με τα οποία κρατούσαν την είσοδο σφραγισμένη.
Αυτήν την ώρα βρίσκονται κοντά στους ηλικιωμένους και τους εξετάζουν γιατροί και νοσηλευτές από το Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ηλικιωμένοι εκτός από ότι ήταν σε εικόνα εξαθλίωσης και αφυδάτωσης, παρουσιάζουν και ψώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες για το ιδιωτικό γηροκομείο είχαν υπάρξει καταγγελίες και στο παρελθόν και μάλιστα είχαν επιβληθεί πρόστιμα.
Από την κατάσταση της υγείας τους θα κριθεί εάν θα είναι αναγκαία η μεταφορά τους στα νοσοκομεία ή σε άλλες μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 54χρονη για θανάσιμη παράσυρση γάτας
- Τέλος ο Μπόνγκα από την Παρτιζάν – Συνεχίζει σε ομάδα της Euroleague (pic)
- Φωτιά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης – Μήνυμα από το 112 «παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Μπάρμπαρα Έντεν: «Όταν έφτανα στο πλατό, ο Έλβις Πρίσλεϊ μου έφερνε μια καρέκλα»
- Τσουκαλάς: Ως πότε θα σιωπά η ΝΔ μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Θα διαγράψει τους εκλεκτούς της;
- Μύκονος: Συνελήφθη οδηγός ταξί για υπερχρέωση πελατών – Κλιμακώνονται οι έλεγχοι και στα υπόλοιπα νησιά


