Την ώρα που οι νεκροί από τους σεισμούς στην Τουρκία που έπληξαν και τη Συρία ολοένα και αυξάνονται, εικόνες φρίκης έρχονται στη δημοσιότητα από την Τζαντάρις. Στη συγκεκριμένη περιοχή, βόρεια από το Χαλέπι, ετοιμάζουν μαζικούς τάφους για τα θύματα του σεισμού.
Οι φωτογραφίες έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τα «Λευκά Κράνη» που πραγματοποιούν επιχειρήσεις διάσωσης στην περιοχή. Όπως μπορείτε να δείτε, χρησιμοποιούν εκσκαφείς για να ανοίξουν λάκκους, ενώ οι σοροί των νεκρών βρίσκονται σε σακούλες πτωμάτων.
Δείτε φωτογραφίες από την Τζαντάρις
Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό, 3.612 είναι οι νεκροί από τον σεισμό στη Συρία και 12.873 έχουν σκοτωθεί στην Τουρκία.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας