Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η πιο high tech αντιγραφή στη Λάρισα - Τον έπιασαν στα πράσα και μηδενίστηκε

Η πιο high tech αντιγραφή στη Λάρισα – Τον έπιασαν στα πράσα και μηδενίστηκε

Φοιτητής Ιατρικής στη Λάρισα προσπάθησε να αξιοποιήσει την τεχνολογία στις κατατακτήριες εξετάσεις. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως υπολόγιζε.

Η αντιγραφή έχει περάσει σε άλλα επίπεδα, με φοιτητή Ιατρικής στη Λάρισα να αξιοποιεί την τεχνολογία για τις κατατακτήριες εξετάσεις. Μέχρι που οι επιτηρητές τον πλησίασαν και είδαν το ακουστικό «ψείρα» στο αυτί του. Αφού κατέσχεσαν την «ψείρα», το γραπτό του μηδενίστηκε.

Το περιστατικό που προκάλεσε σάλο στην Ιατρική Σχολή στη Λάρισα έλαβε χώρα πριν από περίπου δύο μήνες. Οι υποψήφιοι φοιηττές της Ιατρικής Σχολής έδιναν κατατακτήριες εξετάσεις του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Ο φοιτητής, σύμφωνα με το onlarissa.gr, εντοπίστηκε την ώρα των εξετάσεων να αντιγράφει εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία. Ήταν αρκετή μια «ψείρα» στο αυτί του για να καταφέρει να περάσει. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευε μέχρι που έγινε αντιληπτός.

Η αντιγραφή και ο ισόβιος αποκλεισμός

Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανάρτησε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, αναφέροντας ότι μετά από συνεδρίαση της Συνέλευσης του Τμήματος αποφασίστηκε να μη γίνει δεκτό ποτέ ξανά αίτημα του συγκεκριμένου υποψήφιου για συμμετοχή στις κατατακτήριες εξετάσεις του εν λόγω Τμήματος.

«Ανακοινώνεται ότι κατά τη διεξαγωγή των κατατακτηρίων εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, του Τμήματος Ιατρικής Παν/μίου Θεσσαλίας, στο μάθημα της Βιολογίας, υποψήφιος εντοπίστηκε να αντιγράφει με τη βοήθεια ηλεκτρονικών μέσων και το γραπτό του μηδενίστηκε.

Η Συνέλευση του Τμήματος κατά την 6η/18-01-2023 συνεδρίασή της ομόφωνα αποφάσισε: Α) να μη γίνει δεκτό ποτέ ξανά αίτημα του συγκεκριμένου υποψήφιου για συμμετοχή στις κατατακτήριες εξετάσεις του Τμήματός μας Β) να σταλεί επιστολή γνωστοποίησης του γεγονότος στους Προέδρους Ιατρικών Τμημάτων/Σχολών της χώρας Γ) η απόφαση για τις παραπάνω ενέργειες να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος, προς γνώση και αποφυγή παρόμοιων περιστατικών. Από τη Γραμματεία του Τμήματος».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024