Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παπανικολάου: «Η νίκη για τα παιδιά της Θύρας 7 – Η σκέψη μας σε Τουρκία και Συρία»

Παπανικολάου: «Η νίκη για τα παιδιά της Θύρας 7 – Η σκέψη μας σε Τουρκία και Συρία»

Ο Κώστας Παπανικολάου αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Άλμπα στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, ενώ αναφέρθηκε και σε εκείνους που έχουν πληγεί από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 93-60 της Άλμπα και πέτυχε ακόμα μία νίκη στην Euroleague παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Κώστας Παπανικολάου, μίλησε μετά το τέλος του ματς και εκτός από την ανάλυση του αγώνα, ανέφερε πως η σκέψη όλων είναι στην Τουρκία και τη Συρία μετά τους φονικούς σεισμούς, ενώ αφιέρωσε κι εκείνος την αποψινή νίκη στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7.

Διαβάστε επίσης: Βενιαμίν Αμπόσι: Το αστεράκι του Θρύλου «έλαμψε» και έγραψε ιστορία (vid+pics)

Όσα είπε ο Παπανικολάου:

«Είναι μια μέρα μνήμης για τον σύλλογο και από εκεί ξεκινούν όλα. Η νίκη είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Θύρας 7, η σκέψη μας είναι και στην Τουρκία και Συρία με τους σεισμούς και όσα έγιναν εκεί. Αυτά είναι τα σημαντικά και όχι τα παιχνίδια».

Για τον αγώνα:

«Η συγκέντρωση ήταν το κλειδί. Η Άλμπα μπορεί να είναι τελευταία, αλλά είναι καλή ομάδα με υψηλό τέμπο. Στο 2ο δεκάλεπτο μας μείωσαν όταν χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας και έπρεπε να προσέξουμε».

Για τις απουσίες των Σλούκα και Πίτερς:

«Αναποδιές συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες. Και οι δύο είναι πολύ βασικοί παίκτες. Όταν λείπουν χρειάζεται μεγαλύτερη ενέργεια και θέληση από όλους για να πάρει τις νίκες η ομάδα.

Πρέπει να κρατάμε σαν παίκτες υψηλά στάνταρ γιατί στο τέλος κρίνεται η χρονιά. Αν πιστέψουμε ότι έχουμε κερδίσει κάτι τότε μπορεί να καταστραφεί η χρονιά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024